Hem
startImage1

Skapa din checklista

Det är mycket att tänkte på så vi har samlat alla steg i en pdf. Skriv ut och checka av vartefter du tar dina steg.

Skapa din checklista

affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan

e-kurser

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

startImage4

Vi tog steget till eget

Läs om några av de som har tagit steget till eget företag. Alla har de haft olika affärsidéer och förutsättningar, och har tagit hjälp av NyföretagarCentrum!

Vi tog steget till eget

tog-steget-erik

Erik tog steget till eget

”Ett frö var sått och jag hade en strategi, men sen var jag lite vilse hur jag skulle gå vidare. Jag ville bygga upp företaget på riktigt och då behövde jag någon form av plan…”

Läs Eriks historia

tog-steget-maria

Maria tog steget till eget

”Min rådgivare hjälpte mig med budget, affärsplan, resultatbudet m.m. Det var väldigt bra för hon tog inte allt på en gång utan jag fick ta det steg för steg”

Läs Marias historia

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning ››

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare ››

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram ››

Våra samarbetspartners