Hem

Mentorprogrammet 2017-2018

Fyra mentor/adeptpar är igång för 2016/2017. Adepterna har spännande affärsidéer inom olika branscher och årets mentorer är top of the best! Det ska bli spännande att följa utvecklingen fram till oktober 2017 då nästa gäng drar igång.

Funderar du på att starta företag under 2017/2018 är du välkommen att anmäla dig till nästa program som startar den 19 oktober 2017.

Du kan läsa mer om programmet på Mentor Eget Företag.

Har du frågor eller vill anmäla dig kan du skicka ett mail till harryda@nyforetagarcentrum.se.

 

Mentorskap

Härrydaminglet 2017

Härryda Kommun´s näringsliv växer och här finns många intressanta företag att lära känna. Kom på Härrydaminglet den 13/10 mellan 07.30 – 10.00 för att hitta nya kunder och/eller samarbetspartners.

Förra året var vi runt 100 deltagare som åt god frukost tillsammans och nätverkade under några intensiva timmar.

Varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig här!

Vi är stolta att presentera våra samarbetspartners

NyföretagarCentrum verksamhet finansieras av ett stort antal lokala företag och organisationer samt av kommunen. Det är bidragen från detta stora nätverk som gör att vi kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare.

Du som går i tankarna att starta företag, eller som redan är företagare, har stor nytta av våra samarbetspartners. De är lika intresserade av dig och din framgång som vi på NyföretagarCentrum. Tveka inte att kontakta dem för ställa frågor som rör deras expertområde.

Här kan du se vilka de är

Årets Nyföretagare 2017, Mikael Andersson, WS Mobility

 

På Näringslivskvällen den 23 mars hade vi den stora glädjen att utse Mikael till Årets Nyföretagare 2017. (fotograf Anna Sigvardson Högborg)

Läs motivering här

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners