Hem
affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

e-kurser

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

mellanbild3

Fördjupad information den 23 jan kl 17-19

Digitaliseringens ABC – del I

En fördjupad genomgång av Analys och utvärdering (försäljningsprocessen) för dig som företagare. Genomförs tillsammans med våra samarbetspartner Din Webbstrateg.

Boka plats här och nu

Mötet är kostnadsfritt och har begränsade platser. Varm dryck och smörgås serveras under kvällen! Varmt Välkommen!

Nystartsfika

Nystartsfika fre 20 jan kl 9-11

Kicka igång det nya året med nya kontakter

Vi kickar igång det nya året med Nystartsfika för nya och gamla företagare, samarbetspartners, mentorer, adepter och styrelsen. Kom och fika med oss, träffa nya kontakter, lyssna på vårens nyheter eller bara njut av lite fika.

Anmäl dig omgående på: jonkoping@nyforetagarcentrum.se

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners