Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Webben som digital säljare med fokus på SEM och Adwords!

20 november kl 17-19

Två timmar kostnadsfri fördjupning i hur du på ett effektivt sätt kan hantera din digitala utveckling med hjälp av SEM och Adwords.

Genomförs i samarbete med vår partner Din Webbstrateg AB

Begränsat antal platser. Anmäl dig här

Workshop- Gör din egen afärsplan och budget!

 

4 december kl 17-19

En workshop för dig som vill arbeta fram din affärsplan och budget. Vi går igenom vårt digitala verktyg steg för steg och du jobbar med din egen affärsplan samtidigt på plats. Ta med dig din dator.

Begränsat antal platser. Anmäl dig här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners