Hem

Välkommen till en flippad förmiddag.

Modernt ledarskap är lika med högre lönsamhet!

Torsdag den 16 nov kl 08.30-13.30 hos Best Western i Karlshamn. Boka din plats redan idag; https://admin.ungforetagsamhet.se/node/145086

Vad innebär egentligen jämställdhet, mångfald,
genus och innovation?
Genus används redan omedvetet. Tänk om vi
skulle göra det medvetet?
Företagsidéer ur ett annorlunda perspektiv.
Fram med verktygslådan!
Vi bjuder på lunch och reflektion.

Ett arrangemang av NyföretagCentrum Karlshamn och Ung Företagsamhet Blekinge, välkommen med din anmälan!

Flippa_inbjudan_6_nov

Är du intresserad av mentorskap?

Mentorsprogram Starta Företag 2017/2018

Nu är det dags att anmäla ditt intresse till uppstart av en ny mentorsperiod. Mentorsprogrammet sträcker sig över ett år och genom att anmäla ditt intresse förutsätter vi att du har läst och tagit ställning till de krav som finns. Mentorer utses av NyföretagarCentrum efter matchning. Du får såklart träffa din tilltänkte mentor innan, för att ta beslut om det passar just dig. Att ha en mentor kan få ditt företag att ta ett jättekliv framåt, testa! Kravet vi ställer på dig är engagemang och att du har varit kund hos NyföretagarCentrum.

Se nedan länk för anmälningsformulär.

Här kan du läsa mer om mentorskapet!

Anmälan hittar du här, var snabb för vi har endast 5 platser i Karlshamn och Sölvesborg!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners