Hem

Café Starta och Driva Eget

Nästa träff är den 15 maj 17:00 – 18:30 på Företagsamhetens Hus, Drottninggatan 83 i Karlshamn.

På plats är Annika Lind från Skatteverket för att berätta om vad du ska tänka på som Ny Företagare!

Välkommen med din anmälan – här (välj café…) – eller via mail till karlshamn@nyforetagarcentrum.se

Café Starta och Driva Företag är för dig som går i tankar att starta och för dig som redan har startat ett företag. Under en måndagskväll i månaden, varannan i Sölvesborg och varannan i Karlshamn, bjuder vi på föreläsningar kring olika teman som är nyttiga för dig som nyföretagare.

Nu är det dags att nominera din mentor till Årets Mentor 2017!

Årets Mentor 2016

Årets Mentor 2016 är från Karlshamn och heter Marcus Thengius. Han driver företag Circom och har under 15/16 varit mentor åt företagaren Frida Åkesdotter, Fridas Design. Marcus tog emot priset av Landshövdingen den 28/9 på Residenset i Karlskrona.

Motiveringen lyder;

Marcus Thengius har valts till Årets Mentor Starta Företag för att genom erfarenhet, lyhördhet och god strategiförmåga hjälpt adepten till att förbättra sina ledaregenskaper och självförtroende och det har skapats ett lönsamt företag med struktur och nya satsningar.

Vill du också hjälpa nystartade företagare framåt, anmäl dig här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners