Hem
Ekonomi

SISTA CHANSEN ATT LÄRA DIG MER OM BOKFÖRING!

Bokföringskurs för dig med ringa eller inga kunskaper i bokföring.

NyföretagarCentrum erbjuder dig, i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, en bokföringskurs som ger dig teoretiska kunskaper i att föra bok och praktiska kunskaper i att bokföra med bokföringsprogram på datorn.

Klicka för Inbjudan_bokföringskurs2016HT_160817

Anmälan är bindande och sista anmälningsdag är onsdagen den 17 augusti till:

karlshamn@nyforetagarcentrum.se

Ser fram emot din anmälan!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

affarsplanen

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

e-kurser

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners