Hem

Starta & Driva Eget-utbildning

Vill du öka dina möjligheter att lyckas med ditt företag? Gå då vår Starta & Driva Eget-utbildning! En utbildning för dig som har startat företag eller precis står inför start. Du får verktyg och kunskaper som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och affärsjuridik. Nästa start 17 oktober. 10 tillfällen, 8 veckor.

Läs mer här

Kostnadsfri rådgivning för dig som funderar på att starta företag

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Du får konkreta tips som du har nytta i ditt företagande, råd och feedback i processen och ett bollplank att diskutera med. Ring 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se om du vill boka!

Läs mer här

Vi erbjuder

Bokföringskurs för nyföretagare

En grundkurs för dig som är nystartad företagare eller funderar på att starta, och vill göra din egen bokföring eller bara förstå hur du läser balans- och resultaträkningen som du får från bokföringsbyrån.

Läs mer här

Informationsträff Starta Eget

En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget
23 oktober, Plats: Campus Lidköping
Du får konkreta tips och råd som du har nytta av när du skall starta.
BONUS: Rätt från början? Redovisningskonsultens bästa tips!

Läs mer här

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan/

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får du en bättre företagsstart och större möjlighet att lyckas med ditt företag.

 

Läs mer om vårt mentorprogram

Projekt för dig som är kvinnlig företagare

Du får erfarenhetsutbyte med kvinnor i liknande situation och även tillgång till värdefull kunskap, tips, idéer, samt inspiration från och till varandra i ett givande affärsnätverk.
Start hösten 2017!

Läs mer

Våra samarbetspartners