Hem

Informationsträff Starta eget

Information & Inspiration

Informationsträff Starta Eget
Campus Lidköping
Måndag 19 mars kl.18.00-ca 19:30

En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget
BONUS! Hemsida – vad behöver du tänka på?

Läs mer här

Kostnadsfri rådgivning för dig som funderar på att starta företag

Välkommen att boka tid för kostnadsfri rådgivning!

Du får konkreta tips som du har nytta i ditt företagande, råd och feedback i processen och ett bollplank att diskutera med. Ring 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se om du vill boka!

Läs mer här

Starta & Driva Eget-utbildning

"Man får en direkt linje in till företagandet"

Start 27 mars, 10 tillfällen
Plats: Campus Lidköping, lokal Kajutan

Du får föreläsningar och workshops som ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. På köpet får du också energi och nätverk från andra kursdeltagare som är i samma situation.

Läs mer och anmäl dig här

Kraftig ökning av antalet startade företag under 2017 i Lidköping

Nyföretagarbarometern för 2017

Under 2017 startade 209 företag att jämföra med 161 företag under 2016 i Lidköpings kommun. En ökning med nästan 30 %! Lidköpings kommun ökar också från plats 191 till 111 i kommunrankingen.

Antalet företag startade via NyföretagarCentrum Lidköping har också ökat och var 65 stycken under 2017. En ökning med 38 %.

Vi önskar alla nyföretagare ett stort och varmt lycka till!

Läs mer här

Vi erbjuder

Starta & Driva Eget-utbildning

Start 27 mars 2018. 10 tillfällen
Du får kunskap och verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart.

Läs mer här

Informationsträff Starta Eget

19 mars. En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget. Konkreta tips och råd som du har nytta av när du skall starta. BONUS! Hemsida – vad behöver du tänka på?

Läs mer här

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan/

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. En värdefull möjlighet som ökar dina chanser att lyckas med ditt företag.

Läs mer om vårt mentorprogram

Bokföringskurs för nyföretagare

Start 5 april 2018. En grundkurs för dig som är nystartad företagare eller funderar på att starta, och vill göra din egen bokföring eller bara förstå hur du läser balans- och resultaträkningen som du får från bokföringsbyrån.

Läs mer

Våra samarbetspartners