Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Boka rådgivning

Bor du i Lidköpings kommun eller planerar att starta företag i Lidköpings kommun? Kom då på rådgivning hos NyföretagarCentrum Lidköping.

Läs mer här

Vi erbjuder

Starta & Driva Eget-utbildning

”Man får en direkt linje in i företagandet.”
En utbildning för dig har startat företag eller precis står inför start. Du får verktyg och kunskaper som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och affärsjuridik. Nästa start 17 oktober. 10 tillfällen, 8 veckor.

Läs mer här

Informationsträff Starta Eget

En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget
6 september, Plats: Campus Lidköping
Du får konkreta tips och råd som du har nytta av när du skall starta.

Läs mer här

Kostnadsfri rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Du får konkreta tips som du har nytta i ditt företagande, råd och feedback i processen och ett bollplank att diskutera med. Ring 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se om du vill boka!

Läs mer här

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får du en bättre företagsstart och större möjlighet att lyckas med ditt företag.

 

Läs mer om vårt mentorprogram

Kom igång med dina affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan

Våra samarbetspartners