Hem

Informationsträff Starta eget

Information & Inspiration

Informationsträff Starta Eget
Campus Lidköping
Måndag 22 januari kl.18.00-ca 19:30

En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget
BONUS! 10 nycklar till att lyckas med ditt företag

Läs mer här

Kostnadsfri rådgivning för dig som funderar på att starta företag

Välkommen att boka tid för kostnadsfri rådgivning!

Du får konkreta tips som du har nytta i ditt företagande, råd och feedback i processen och ett bollplank att diskutera med. Ring 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se om du vill boka!

Läs mer här

Vi erbjuder

Starta & Driva Eget-utbildning

Start 27 mars 2018. 10 tillfällen
Du får kunskap och verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart.

Läs mer här

Informationsträff Starta Eget

22 januari. En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget. Konkreta tips och råd som du har nytta av när du skall starta. BONUS! 10 nycklar till att lyckas med ditt företag.

Läs mer här

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan/

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. En värdefull möjlighet som ökar dina chanser att lyckas med ditt företag.

Läs mer om vårt mentorprogram

Bokföringskurs för nyföretagare

Start 5 april 2018. En grundkurs för dig som är nystartad företagare eller funderar på att starta, och vill göra din egen bokföring eller bara förstå hur du läser balans- och resultaträkningen som du får från bokföringsbyrån.

Läs mer

Våra samarbetspartners