Hem

Vi har hjälpt 79 nya företag under 2016

Under 2016 hade vi 205 individuella rådgivningar med nyföretagare. Rådgivningarna handlade om 189 olika affärsidéer och av dessa hann 79 stycken företag startas under året.

Processen att starta eget företag tar olika lång tid för olika personer, många entreprenörer är fortfarande inne i sin process, så siffran fortsätter att stiga….

 

Här skapar du din affärsplan

Starta Eget-kurs med praktik

Nyföretagarcentrum erbjuder gratis starta eget företags-kurs som avslutas med praktik på en arbetsplats. Kursen innehåller olika ämnen, som är viktiga för att starta och driva företag, bland annat budget/ekonomi, affärsplan, marknadsföring, försäljning, skatter, svenska lagar och regler.

Kursen är till för dig som:

  • Vill starta eget företag och behöver hjälp med att komma igång
  • Som har en affärsidé
  • Kan lätt svenska
  • Bor i Luleå och är svensk medborgare eller har uppehållstillstånd

Vi träffas 6 gånger för utbildning, 4 timmar per gång. Kursen hålls på lätt svenska med inslag av engelska vid behov. Praktiken är upp till 6 månader med start efter kursavslut.

För mer information och intresseanmälan kontakta Åsa Johansson på 070-369 14 82 asa.johansson@nyforetagarcentrum.se

Några av de nya företagen

NyföretagarCentrum Nord hjälper blivande och nya företag inom olika branscher och med varierande bakgrund och tidigare erfarenheter. Här är exempel på några av de hundratals företag som startats. (Klicka på namnen för att läsa mer i artiklar)

Omtänksam – försäkringsmäklare

Norrgam Xperience – researrangör

The Fit – webbshop med måttanpassad kläder

Bozza – workshop med olika kreatörer

Game:in – e-sport center

Complete Consulting – konsultföretag

Byggcentrum i Norr – butik och montage

Ouroborus – aktivitetsföretag

LemonLou – webbshop för barn och hem

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Mentorskap

Via vårt mentorprogram har du som nyföretagare möjlighet att få en mentor under 12 månader. Mentorn bidrar med nätverk och erfarenheter. Detta ger en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Kom igång med din affärsplan!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du en bra grund att stå på inför staten av ditt egna företag. Affärsplanen innehåller även en bra budgetmall.

Här skapar du din affärsplan

Några av våra samarbetspartners