Hem

Starta eget kurs - Start Up

Går du i tankar kring att starta eget företag?

Onsdagen den 28 februari drar vi igång vårens upplaga av vår kostnadsfria nyföretagarutbildning – Start Up – med föreläsare direkt från näringslivet som är specialister inom sitt område. Läs mer och anmäl dig nu!

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig här

SOPPLUNCH 1 MARS 2018 - TEMA AGENDA 2030

Modebranschens utmaningar för att främja en hållbar konsumtion och produktion enligt mål 12 i Agenda 2030.

På vårens första sopplunch den 1 mars, kl 11.30-13 får ni lyssna till smyckesdesignern, författaren och föreläsaren Johanna Nilsson prata om Slow Fashion. Slow fashion är när kvalitet går före kvantitet. När vi prioriterar färre och finare plagg och när hållbar produktion och minimal negativ miljöpåverkan är viktigt. Slow fashion handlar inte om att sluta handla och konsumera eller om att välja bort vackra saker mot något tråkigare. Slow fashion handlar istället om reflektion och prioritering. Det är en inställning till mode där eftertanke och medvetenhet står i fokus.

Mer om Johanna N kan ni läsa i hennes blogg slowfasion.nu.

Boka här

Notiser

Eget Företag-mässan för UF-elever

Följ med oss upp till Stockholm och Älvsjömässan för årets upplaga av mässan Eget Företag.

Läs mer här!

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners