Hem

Häng med på Eget företag mässan den 9 november

Bussen går från Norrköping kl 08:00 mot Äljvsjö och mässan Eget Företag.

Det är självkostnadspris om 195 kr och då ingår Buss+fika+entré.

Anmäl dig redan idag för det finns begränsat antal platser

OBS OBS OBS Nytt datum, vi ses den 14 december för den sista sopplunchen

SOPPLUNCH UPPSKJUTEN!

På grund av sjukdom måste vi på kort varsel tyvärr skjuta på torsdagens (7e december) sopplunch. Vi väljer att inte ställa in då vi ser fram emot att lyssna till Peter Hencz, VD på Holistic, berätta om resan företaget gjort. Vi hoppas alla anmälda kan flytta fram bokat datum i almanackan till torsdagen den 14 december istället. Vi ber om ursäkt för detta korta varsel men ser fram emot och hoppas ni kan komma på nytt utsatt datum. Samma tid, samma plats.

Alla som är anmälda sedan tidigare, vänligen bekräfta er närvaro torsdagen den 14 december istället till ingela.gullstrand@nyforetagarcentrum.se. Övriga som ej är anmälda sedan tidigare välkomna att boka in er.

 

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig här

Notiser

Eget Företag-mässan för UF-elever

Följ med oss upp till Stockholm och Älvsjömässan för årets upplaga av mässan Eget Företag.

Läs mer här!

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners