Hem
affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

e-kurser

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Sopplunch 26 maj

Torsdagen den 26e maj kl 11.30 – 13.00 är det dags för vårens sista sopplunch. Och då får vi träffa Ulf Skagerström, marknadsansvarig, från Matsmart http://www.matsmart.se.

Matsmart har en fantastisk affärsidé som går ut på att ta tillvara mat som annars skulle kastas av orsaker som snart uttjänta datum, överproduktion mm.

Detta vill ni inte missa så kom till Coffice, plan 1, Laxholmstorget 3 i Norrköping. Torsdag den 26e maj kl 11.30-13. Vi bjuder på sopplunch, begränsat antal platser så skynda boka via mail till:

ingela.gullstrand@nyforetagarcentrum.se

Våra samarbetspartners