Hem

5 oktober sopplunch

Välkommen på sopplunch med Anna Lövheim från Östsvenska Handelskammaren.

Omvärldsanalys!

Vilka möjligheter och utmaningar finns för småföretag lokalt, regionalt och globalt. Hur hanterar vi dessa? Torsdagen den 5 oktober kl 11:30-13:00

Om Östsvenska Handelskammaren:

Östsvenska Handelskammaren bildades 1913 och ägs och drivs av 850 företag med 45 000 medarbetare i Östergötland, Sörmland och på Gotland. De är politiskt obundna, arbetar för ökad tillväxt och bidrar till våra medlemmars affärer – lokalt, regionalt och globalt.

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig här

Notiser

Eget Företag-mässan för UF-elever

Följ med oss upp till Stockholm och Älvsjömässan för årets upplaga av mässan Eget Företag.

Läs mer här!

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners