Hem

Café Starta Eget i Örebro

26 April kl 14-16

Den 26 April kl 14-16 bjuder vi in till Café starta eget hos oss här på NyföretagarCentrum Örebro!

Möt rådgivare, andra företagare och ta din idé till nästa nivå. På plats finns våra partners så som Dina Försäkringar, Sogeti, Länsförsäkringar, SEB, Unionen med flera. Möt också  rådgivare från NyföretagarCentrum.

Kostnadsfritt, Anmäl dig här!

Månadens entreprenör

Örebro Byggnadsplåt AB

1/3 2016 tog Ville Eriksson steget och startade eget. Han hade jobbat i branschen i många år och kände att med det gynnsamma läget på marknaden så var det dags. Dags för eget företag!

Läs här!

Start 8 maj

Anmäl dig till Starta Eget Kurs!

Denna utbildning ger dig en god grund att stå på inför din företagsstart. Under fem kvällar går vi igenom områden så som marknadsföring, ekonomi, sälj m.m.

Anmäl dig  på 019-17 48 60 eller orebro@nyforetagarcentrum.se Priset är 1000kr.

 

Läs mer om kursdatum här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners