Hem

Café Starta Eget i Örebro

26 April kl 14-16

Den 26 April kl 14-16 bjuder vi in till Café starta eget hos oss här på NyföretagarCentrum Örebro!

Möt rådgivare, andra företagare och ta din idé till nästa nivå. På plats finns våra partners så som Dina Försäkringar, Sogeti, Länsförsäkringar, SEB, Unionen med flera. Möt också  rådgivare från NyföretagarCentrum.

Kostnadsfritt, Anmäl dig här!

CafeStartaDrivaEget_bubblor_logo kopia
Grenit

Månadens entreprenör

Grenit - det annorlunda IT-bolaget!

Ett år har gått sedan de tog steget och startade eget. Jens och Lisa driver IT-bolaget Grenit tillsammans. Läs om hur de fick idén och hur deras start som företagare varit!

Läs här!

En kväll om ekonomi

27 mars kl 18:00

Välkommen till en kväll om bokföring och ekonomiska grunder med LRF Konsult. Kvällen är till för dig som är ny som företagare eller i uppstart och vill ha en introduktion i ämnet.

När: Mån 27/3 kl. 18.00-21.00.  

Plats: LRF Konsult, Bettorpsvägen 10

Kvällen är kostnadsfri men anmälan krävs, senast 20 mars till orebro@nyforetagarcentrum.se

Accounting
affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners