Hem

12 september 17-19

Välkommen till Café Starta & Driva Eget i Lekeberg!

Läs mer här!

Välkommen!

Unknown-1
EMAX Norge 2014, Lillehammer. Vi vil skape en arena for unge mennesker som er genuint opptatt av entreprenørskap og det å starte egen virksomhet en gang i framtiden. Uppdrag åt STARTcentrum av Janis Lancereau.  Från första dagen

Anmäl dig till höstens kurser!

En kurs för dig som vill ta din idé till nästa nivå och komma ingång med ditt eget företag!

Den 12 september startar vi höstens första starta eget kurs! 5 kvällar av nyttiga verktyg för dig som vill starta eget företag. Läs vidare och anmäl dig här!

kicki_och_claes

Vill du ha en mentor?

Nu öppnar vi höstens mentorsplatser

Är du ny företagare och skulle vilja ha en mentor och stöd från en erfaren företagare? Nu öppnar vi platserna till höstens mentorprogram. Programmet är kostnadsfritt och sträcker sig över ett år. Ta chansen och anmäl ditt intresse redan idag till orebro@nyforetagarcentrum.se

Kontakta oss för mer information eller läs mer på

www.mentoregetforetag.se

 

affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

e-kurser

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners