Hem

Årets mentorprogram igång!

30 nya par

I veckan kickade vi igång 30 nya mentorspar i vårt mentorprogram. Vi avslutade även de år som varit för de företagare som drivit ett år. Tack alla fantastiska mentorer som ger av sina erfarenheter, kunskaper, engagemang och tid till nya företagare som står i startgroparna för en spännande resa.

Här kan du läsa mer om mentorprogrammet! 

Månadens entreprenör

Kerstin Önnebo, Skrivarpodden

”Egentligen har jag nog strävat efter att få göra min egen grej sedan jag var barn, men det tog ett gäng år att förstå att det var entreprenörskap jag längtade efter. Sedan skulle det ju en del mod och tajming på plats också.”

Kerstin registrade sitt företag hösten 2016. Idag driver hon Skrivarpodden och här kan du läsa om hennes företagarresa.

Läs om Kerstins företagarresa här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners