Hem

6 september 17:00-19:00

Starta Eget Information

Funderar du på att starta eget företag? Välkommen till höstens första starta eget information onsdagen den 6 sep 17-19. Här går vi igenom grunderna i hur man går tillväga när man vill starta eget företag. Du behöver inte anmäla dig utan är välkommen att dyka upp här på NyföretagarCentrum Örebro. Om datumet inte passar dig så kolla gärna in höstens andra träffar. Höstens datum!

Månadens entreprenör

Klara Besked, Retorikkonsult

”Det är fantastiskt att bygga upp något som är mitt och som bidrar till andras utveckling. Det är underbart att styra över sin egen arbetstid.

Jag har svårt att se att jag någonsin kommer vara anställd igen. Jag har hittat min grej nu.”

Läs om Klaras företagarresa!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners