Hem

Nyheter

Nya partnerföretag

Välkommen som nytt partnerföretag – Salico AB

Årets nyföretagare

Årets nyföretagare 2016

Fieldly AB

Juryns motivering till årets Nyföretagare Skåne Nordväst:

Vinnaren har i nära samverkan med marknadens och kundernas behov utvecklat en app som har potential att effektivisera byggföretag världen över. Med kunskap om marknaden och rätt tajming har de på kort tid nått stort intresse hos kunderna. Verktyget kan på sikt även vara applicerbart på en mängd andra branscher.

Tidigare pristagare från 1997 – 2015:

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Vi  deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av Almi Företagspartner och som för vår del administreras av Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra nationella samarbetspartners