Hem

F L I P P A ditt företag

Ställ din värld på ända!

Vi använder redan genus omedvetet. Tänk om vi skulle göra det medvetet? Vi applicerar nya tänk på olika företag. Vad händer om vi F L I P P A R ?

NyföretagarCentrum Sölvesborg och Karlshamn i samarbete med Ung Företagsamhet bjuder in till en heldag med workshops guidade av Petra Arrenäs. Dagen kommer att ge inspiration kring ledarskap, företagskultur, jämställdhet och mångfald.

Vi F L I P P A R den 3 maj på Best Western i Karlshamn från kl. 10:00 till senast 15:00. Under dagen ingår fika och lunch och allt är KOSTNADSFRITT! Glöm inte att bjuda med en vän!

Välkommen med din anmälan till

https://admin.ungforetagsamhet.se/node/140119

senast den 1 maj 2017

Anmälan Flippa ditt företag!

Café Starta och Driva Eget

Nästa träff är den 15 maj 17:00 – 18:30 på Företagsamhetens Hus, Drottninggatan 83 i Karlshamn.

På plats är Annika Lind från Skatteverket för att berätta om vad du ska tänka på som Ny Företagare!

Välkommen med din anmälan – här (välj café…) – eller via mail till karlshamn@nyforetagarcentrum.se

Café Starta och Driva Företag är för dig som går i tankar att starta och för dig som redan har startat ett företag. Under en måndagskväll i månaden, varannan i Sölvesborg och varannan i Karlshamn, bjuder vi på föreläsningar kring olika teman som är nyttiga för dig som nyföretagare.

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners