Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

affarsplanen

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

e-kurser
education-548105_1920

Samarbetspartners bjuder in...

Idétävling i Blekinge!

Har du en idé som du går och funderar på eller kanske har du redan börjat utveckla idén och är redo för prototypstadiet? Nu har du chansen att delta i vår idétävling.

Tävlingen är öppen för både dig som privatperson och för dig som har ett företag. Du ska vara bosatt i Blekinge, ha fyllt 18 år och ha ett svenskt personnummer. Idén får inte sedan tidigare vara känd av tävlingsarrangörerna eller finnas på marknaden. Vi vill genom denna tävling ta tillvara på alla bra idéer i Blekinge. Vi tror nämligen att det finns många bra idéer både bland enskilda privatpersoner och bland företagen.

Tävlingen arrangeras av Almi företagspartner AB, Blekinge Business Incubator (BBI), Blekinge uppfinnareverkstad i Svängsta och Kreativt och Tekniskt Forum Blekinge. Vi samarbetar bl.a. med näringslivskontoren, Länsstyrelsen i Blekinge och Region Blekinge.

http://www.almi.se/Blekinge/Aktuellt/Idetavling-i-Blekinge-2016/

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners