Hem

StartUP Café

Vi bjuder dig på frukost en gång i månaden i Sölvesborg eller Karlshamn. Till varje StartUP Café bjuder vi också in personer som kan bidra till ditt företagande på något sätt.

Första träffen är den 28 augusti 07:30 – 09:00 i Karlshamn. Då gör vi bokföringen lite enklare…

Save the date - 16 november!

Ledarskap!

Ta del av överraskande insikter och skapa nya idéer genom ledarskap ur ett annorlunda perspektiv!

NyföretagarCentrum och Ung Företagsamhet bjuder in till en spännande förmiddag, kostnadsfritt, för att lyfta ledarskapet ur ett annorlunda perspektiv. Innovation, mångfald, jämställdhet, kunskap…. vi berör många aspekter under dagen. Håll utkik efter inbjudan som kommer i början av september!

Boka in torsdagen den 16 nov kl 08.30-13.30. Vi bjuder på lunch. Plats: Best Western, Karlshamn. Vi ses!

Intresserad av mentorskap?

Mentorsprogram Starta Företag 2017/2018

Nu är det dags att anmäla ditt intresse till uppstart av en ny mentorsperiod. Mentorsprogrammet sträcker sig över ett år och genom att anmäla ditt intresse förutsätter vi att du har läst och tagit ställning till de krav som finns. Mentorer utses av NyföretagarCentrum efter matchning. Du får såklart träffa din tilltänkte mentor innan, för att ta beslut om det passar just dig. Att ha en mentor kan få ditt företag att ta ett jättekliv framåt, testa! Kravet vi ställer på dig är engagemang och att du har varit kund hos NyföretagarCentrum.

Se nedan länk för anmälningsformulär.

Vi önskar få in din anmälan senast
den 18 augusti kl. 12:00.

Här kan du läsa mer om mentorskapet!

Anmälan hittar du här, var snabb för vi har endast 5 platser i Karlshamn och Sölvesborg!

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners