Hem
Cafe-Starta-Eget-1

Café Starta och Driva Eget!

Under vinter och vår kommer NyföretagarCentrum Sölvesborg och Karlshamn bjuda in till en fikastund (Café Starta och Driva Eget) för att du ska få mer information om vad vi kan erbjuda just dig! Vi kommer också erbjuda olika teman med experter på plats som kan svara på dina temarelaterade frågor.

Anmälan görs under ”Boka Rådgivning”, välj Café Starta och Driva Företag och där väljer du vilket tillfälle som passar dig. Du kan välja att delta i Karlshamn eller i Sölvesborg. Anmälan är ett krav för att delta.

Planerade träffar 2016/2017, tiden är 17:00-18:30;

15 mars Mässa Eget Företag, Ronneby med miniseminiarier – anmälan krävs inte
3 april Kontorshotellet Ugglan, Sölvesborg – SKATTEVERKET
15 maj Företagsamhetens Hus, Karlshamn

VÄLKOMMEN!

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

e-kurser

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

affarsplanen

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners