Hem

Dags för höstens starta-eget kurs!

Kom och ta del av vår och andras kunskap i att bygga och driva en egen verksamhet. Under tre tillfällen går vi igenom grunderna i ekonomi, marknad och annat som är väsentligt för en företagare.

10 okt Affärsidé, affärsmodell, försäljning, marknad

11 okt Ägarformer, avtalsrätt, försäkringar

12 okt Redovisning, skatter, fakturering

Kl 16.30-18.00

Plats: Strängnäs Business Park, Campus Strängnäs. Vi bjuder på fika. Kursen är kostnadsfri för nya deltagare. Även du som drivit företag i några år är välkommen, om du tidigare inte gått vår kurs.

Anmälan via länken nedan:

Boka här

Var med i vårt mentorprogram!

Tillsammans med ALMI driver vi på NyföretagarCentrum ett mentorprogram för dig som är ny företagare och har tydliga mål med din verksamhet. Vi matchar dig med en erfaren mentor och ni träffas regelbundet under ett år för att samtala om dina utmaningar. Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Skicka epost

Notiser

Professionell rådgivning

Våra rådgivare hjälper dig utveckla din idé och verksamhet. Välkommen att boka tid för kostnadsfri och professionell rådgivning!

Läs mer om vår rådgivning >>

Företagarfrukost och Facebook

Kika in på vår Facebook-sida för att hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss, på SBP och hos företagarnätverk i Mariefred och Stallarholmen: facebook.com/NFC.SNAS/

Träffa andra (ny)företagare!

Till Nyföretagarcentrum kommer både nya och etablerade företagare för att träffa andra med liknande utmaningar: en utmärkt möjlighet att diskutera hur man utvecklar sin idé och sin affär.

 

Våra samarbetspartners