Hem

5 steg till eget

Nu har vi genomfört vårens starta-eget kurs i fem steg och återkommer igen efter sommaren. Du är alltid välkommen till oss för enskild rådgivning fram till dess.

Boka här

Snabbspår för nyanlända entreprenörer!

SUI: Startup Integration

Tillsammans med Cooompanion Sörmland, Jobbtorg och AF i Strängnäs samt FoU i Sörmland planerar vi ett projekt för att matcha nyanlända entreprenörer med företagare lokalt. Syftet är att erbjuda möjligheter till lärande, relevanta erfarenheter och referenser för nyanlända entreprenörer. Lokala företagare får nya insikter och en möjlighet att göra en insats för någon annan. Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Skicka epost

Notiser

Professionell rådgivning

Våra rådgivare Catharina Matsdotter och Marcus Bergh hjälper dig utveckla din idé och din verksamhet, tillsammans med andra företagare som kommer till våra träffar. Välkommen att boka tid för kostnadsfri och professionell rådgivning .

Läs mer om vår rådgivning >>

Mentorprogram

Som deltagare i vår rådgivning och våra kurser kan du få hjälp att hitta en mentor som hjälper dig utveckla din idé. Hör av dig till oss med en förfrågan så svarar vi:
Kontakta Nyföretagarcentrum Strängnäs

 

Träffa andra företagare hos oss!

Till Nyföretagarcentrum kommer både nya och etablerade företagare för att träffa andra med liknande utmaningar: en utmärkt möjlighet att diskutera hur man utvecklar sin idé och sin affär.

Starta-eget kursen ges i tre steg, i tre block under vår och höst med möjlighet till fördjupning på efterfrågade områden.

Anmäl dig här

 

Våra samarbetspartners