Hem
Stefan Johansson

Start 1 mars

Säljkurs

Inbjudan till grundkurs i sälj för Dig som vill öka dina kunskaper om hur du ska sälja dina produkter och tjänster. Kursledare är Stefan Johansson, Sales Scenario.

Inbjudan

FalkbrinkNorrman_0017b

Start 4 april

Varumärkesrecptet

Inbjudan till kurs i varumärkeskunskap kombinerat med praktiskt eget arbete för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags varumärke och hur du kan arbeta för att förbättra varumärkesarbetet i ditt företag. Kursledare är Irene Falkbrink Norrman, Norrman Falkbrink AB

Inbjudan

ekonomikonst logga 3

Välkomna Ekonomikonst AB som ny partner!

VILKEN VERKSAMHET BEDRIVER EKONOMIKONST AB?
Ekonomikonst i Växjö är en redovisningsbyrå vars passion och kompetens ligger främst i små och medelstora företags behov. Vi har ett digitalt arbetsflöde och strävar åt att effektivisera företagares ekonomiska arbete. Vi värdesätter en nära kontakt med våra kunder och vill vara byrån som de ska kunna ringa till när deras egna kunskap inte räcker till, i små som stora frågor.

Läs mer

Tönnerviks o Visma

Start 19 april

Bokföringskurs med Tönnerviks & Visma

Inbjudan till grundkurs i bokföring för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags ekonomi samt kunna ta hand om den dagliga bokföringen på egen hand.
Kursen arrangeras av NyföretagarCentrum Alvesta, Växjö och Uppvidinge,  tillsammans med samarbetsparterna Tönnerviks Horwath Revision och Visma. Programvara som används på kursen är Visma e-Ekonomi.

Inbjudan

Unionen egenföretagare

3 mars

Club eget hos Unionen

Välkommen till Club eget där Unionen står värd och vi lyssnar på dagens nyföretagare som är Pixelmint.

Inbjudan

Växjö kommun

Den 17 februari

Club eget hos Växjö kommun

Välkommen till Club eget där Växjö kommun står värd och vi lyssnar på dagens nyföretagare som är Kreativia.

Inbjudan

dlesols

Välkomna DLE Solutions som ny partner!

VILKEN VERKSAMHET BEDRIVER NI?
Vi är en inbound marketing reklambyrå som levererar meningsfulla resultat genom kvalificerade leads och kundlojalitet. Vi fokuserar på att skapa kvalitativt innehåll åt er målgrupp för att attrahera, konvertera och behålla dem som lojala kunder. Vårt fokus är att erbjuda inbound marketing, digital marknadsföring, lead generation och analytics-tjänster för små- och medelstora företag för att skapa medvetenhet och öka försäljning. Hos oss får du kvalitativa inbound marketing-tjänster för ett bra pris och 100% tillfredsställelse.

Läs mer

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra platser

Vi erbjuder lokal rådgivning i Växjö kommun, Alvesta kommun och Uppvidinge kommun.
I Växjö finns vi på Kungsgatan 10.
I Alvesta finns vi i Kommunhuset på Centralplan 1.
I Åseda finns vi på Olofsgatan 11.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Aktiviteter

Vill du veta vad som händer hos NyföretagarCentrum och hos de andra organisationerna som stödjer nya och etablerade företagare? Kolla då in vårt kalendarium>>

Club eget

Club eget är NyföretagarCentrums nätverksträffar som är öppna för nyföretagare och våra partners. Vi minglar, lyssnar på dagens nyföretagares framgångar och utmaningar samt lyssnar på kunskap från dagens värd, som är någon av våra partners. När och var nästa Club eget hålls ser du i vårt kalendarium>>

Våra partners