Hem

Club eget 23 september hos Tönnerviks Horwath Revision

Datum: 23 september kl.07:30-08:45

Plats: Hos Tönnerviks Horwath Revision, Södra Vallviksvägen 12, Växjö.

Dagens värd bjuder på frukost och träffen är avgiftsfri. Anmälan sker genom Biljettkiosken. Anmälan är bindande. Länk finns även på vår Facebooksida. Ange vid anmälan om du önskar specialkost. Sista anmälningsdag är 21 september.

Inbjudan

 

Starta_Eget_ikon_300x290
bild_frukostmote

För dig som har startat företag.

Frukostträff 14 september

Ta tillfället i akt och möt andra företagare samtidigt som vi berättar hur du kan växa och utvecklas.

Anmälan

steget

Torsdagen 15 september kl 18:00

Sugen på att starta eget?

Inbjudan till informationskväll för dig som vill starta eget

Torsdagen den 15 september kl. 18.00 – 20.00
Arbetsförmedlingens lokal i Växjö, ingång baksidan Linnégatan 17
Kom och möt oss företrädare för olika organisationer, myndigheter och kommuner som berättar vad vi kan hjälpa till med inför en företagsstart.
Vi börjar med information och därefter finns möjlighet att ställa frågor .

Program

Arbetsförmedlingen berättar om deras stöd vid start av näringsverksamhet (starta-eget-bidrag) och om arbetsmarknadsutbildning inom starta eget.
Nyföretagarcentrum informerar om sin kostnadsfria och konfidentiella rådgivning för dig som funderar på att starta eget.
Almi berättar om vad de kan erbjuda för hjälp när det gäller rådgivning och finansiering om du funderar på att starta företag.
Skatteverket ger kort information om hur du får svar på frågor om skatt,  moms och företagsregistrering.
Kommunens representant från näringslivskontoret berättar hur de arbetar och vad du kan få för hjälp när det gäller kontakter och nödvändiga tillstånd.

Välkommen!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Aktiviteter

Vill du veta vad som händer hos NyföretagarCentrum och hos de andra organisationerna som stödjer nya och etablerade företagare? Kolla då in vårt kalendarium>>

Club eget

Club eget är NyföretagarCentrums nätverksträffar som är öppna för nyföretagare och våra partners. Vi minglar, lyssnar på dagens nyföretagares framgångar och utmaningar samt lyssnar på kunskap från dagens värd, som är någon av våra partners. När och var nästa Club eget hålls ser du i vårt kalendarium>>