Hem
FalkbrinkNorrman_0017b

Start 4 april

Varumärkesrecptet

Inbjudan till kurs i varumärkeskunskap kombinerat med praktiskt eget arbete för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags varumärke och hur du kan arbeta för att förbättra varumärkesarbetet i ditt företag. Kursledare är Irene Falkbrink Norrman, Norrman Falkbrink AB

Inbjudan

Tönnerviks o Visma

Start 19 april

Bokföringskurs med Tönnerviks & Visma

Inbjudan till grundkurs i bokföring för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags ekonomi samt kunna ta hand om den dagliga bokföringen på egen hand.
Kursen arrangeras av NyföretagarCentrum Alvesta, Växjö och Uppvidinge,  tillsammans med samarbetsparterna Tönnerviks Horwath Revision och Visma. Programvara som används på kursen är Visma e-Ekonomi.

Inbjudan

dlesols

Välkomna DLE Solutions som ny partner!

VILKEN VERKSAMHET BEDRIVER NI?
Vi är en inbound marketing reklambyrå som levererar meningsfulla resultat genom kvalificerade leads och kundlojalitet. Vi fokuserar på att skapa kvalitativt innehåll åt er målgrupp för att attrahera, konvertera och behålla dem som lojala kunder. Vårt fokus är att erbjuda inbound marketing, digital marknadsföring, lead generation och analytics-tjänster för små- och medelstora företag för att skapa medvetenhet och öka försäljning. Hos oss får du kvalitativa inbound marketing-tjänster för ett bra pris och 100% tillfredsställelse.

Läs mer

steget

Den 21 mars

Sugen på att starta eget?

Välkommen till en informationskväll för dig som funderar på att starta eget

På plats finns företrädare för myndigheter, kommuner och organisationer som berättar vilket stöd du kan få inför din företagsstart.

Du träffar Alvesta kommun, Uppvidinge kommun, Växjö kommun, Lessebo kommun, Arbetsförmedlingen, ALMI och NyföretagarCentrum.

Tisdagen den 21 mars kl. 18:00-20:00

Ingen föranmälan krävs och träffen är gratis. Du kan även ta del av informationsmaterial och få prata personligen med representanterna.

Arbetsförmedlingens lokal i Växjö, ingång baksidan Linnégatan 17

Välkommen!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra platser

Vi erbjuder lokal rådgivning i Växjö kommun, Alvesta kommun och Uppvidinge kommun.
I Växjö finns vi på Kungsgatan 10.
I Alvesta finns vi i Kommunhuset på Centralplan 1.
I Åseda finns vi på Olofsgatan 11.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Aktiviteter

Vill du veta vad som händer hos NyföretagarCentrum och hos de andra organisationerna som stödjer nya och etablerade företagare? Kolla då in vårt kalendarium>>

Club eget

Club eget är NyföretagarCentrums nätverksträffar som är öppna för nyföretagare och våra partners. Vi minglar, lyssnar på dagens nyföretagares framgångar och utmaningar samt lyssnar på kunskap från dagens värd, som är någon av våra partners. När och var nästa Club eget hålls ser du i vårt kalendarium>>

Våra partners