Hem
Starta_Eget_ikon_300x290

Club eget 28 oktober

Datum: 28 oktober kl.07:30-08:45

Plats: Kök 11, Honnörsgatan 15, Växjö.

Dagens värd bjuder på frukost och träffen är avgiftsfri. Anmälan sker genom Biljettkiosken. Anmälan är bindande. Länk finns även på vår Facebooksida. Ange vid anmälan om du önskar specialkost. Sista anmälningsdag är 25 oktober.

Inbjudan

Anmälan

Tönnerviks o Visma

Bokföringskurs med start 2 november

Inbjudan till grundkurs i bokföring för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt företags ekonomi samt kunna ta hand om den dagliga bokföringen på egen hand.

Kursen omfattar 20 timmar över fem kurstillfällen. Inga förkunskaper i bokföring krävs. Programvara som används på kursen är Visma e-Ekonomi.

Inbjudan

Head Entreprenörskapsmingel 15 november 2016

15 november

Välkommen till VIP-mingel på Residenset

En exklusiv kväll för att knyta kontakter & nätverka.

Inbjudan

 

Till anmälan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Aktiviteter

Vill du veta vad som händer hos NyföretagarCentrum och hos de andra organisationerna som stödjer nya och etablerade företagare? Kolla då in vårt kalendarium>>

Club eget

Club eget är NyföretagarCentrums nätverksträffar som är öppna för nyföretagare och våra partners. Vi minglar, lyssnar på dagens nyföretagares framgångar och utmaningar samt lyssnar på kunskap från dagens värd, som är någon av våra partners. När och var nästa Club eget hålls ser du i vårt kalendarium>>