Hem
Årets mentor 2016 Aengeln

Årets mentor 2016

Vid Club Eget den 28 oktober tillkännagavs vem som blev årets mentor för nya företag i Kronoberg. Vi säger stort grattis till Aengeln Englund! Samtidigt ett stort tack till alla mentorer som har ställt upp ideellt under denna säsong. Ni är oerhört värdefulla för oss och våra Nyföretagare.

Läs mer

Nordea

Club eget 16 december

Varmt välkommen till årets sista Club eget hos Nordea.

Nordea
Hur ökar du tryggheten runt ditt företagande? Är du rätt försäkrad? Vad behöver du tänka på som egen företagare? Vad händer om du blir sjuk eller om olyckan är framme? Kom och få värdefull information och tips

Dagens nyföretagare är Maja Gréen Handledning och Utveckling.

Inbjudan

Anmälan

Tönnerviks o Fortnox

Start 18 januari

Bokföringskurs med Tönnerviks & Fortnox

Inbjudan till grundkurs i bokföring för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags ekonomi samt kunna ta hand om den dagliga bokföringen på egen hand.

Inbjudan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra platser

Vi erbjuder lokal rådgivning i Växjö kommun, Alvesta kommun och Uppvidinge kommun.
I Växjö finns vi på Honnörsgatan 12, och efter 1 januari 2017 på Kungsgatan 10.
I Alvesta finns vi i Kommunhuset på Centralplan 1.
I Åseda finns vi på Olofsgatan 11.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Aktiviteter

Vill du veta vad som händer hos NyföretagarCentrum och hos de andra organisationerna som stödjer nya och etablerade företagare? Kolla då in vårt kalendarium>>

Club eget

Club eget är NyföretagarCentrums nätverksträffar som är öppna för nyföretagare och våra partners. Vi minglar, lyssnar på dagens nyföretagares framgångar och utmaningar samt lyssnar på kunskap från dagens värd, som är någon av våra partners. När och var nästa Club eget hålls ser du i vårt kalendarium>>

Våra partners