Hem

Rådgivningen

Vår rådgivning vänder sig till dig, som funderar på att starta företag eller nyligen har startat eget – nyföretagare. Vi erbjuder enskild rådgivning och grupprådgivning.

Enskild rådgivning

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, oberoende och konfidentiell. Du kan boka enskild rådgivning vid ett eller flera tillfällen, beroende på hur långt du kommit i processen. Du möter alltid en erfaren rådgivare, som själv är företagare eller har företagarbakgrund. Vi erbjuder alltså ”rådgivning från företagare till blivande företagare”.

Rådgivningen fokuserar på din affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare.

Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk.

Rådgivning måste bokas i förväg, vilket du gör under fliken Boka rådgivning.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan. Den är kostnadsfri och finns på webbplatsen affarsplanen.com.

Grupprådgivning och seminarier

Om du behöver mer information och inspiration innan du startar arbetet med affärsplanen, kan du komma på grupprådgivning (informationsträff eller starta-eget-informationsmöte) eller på våra speciella seminarier/temamöten.

Grupprådgivningen står en erfaren rådgivare för.

Seminarier arrangerar vi tillsammans med våra samarbetspartner i frågor som marknadsföring, juridik, finansiering, e-handel med mera.

Grupprådgivning och seminarier bokas också i förväg, vilket du gör under fliken Boka rådgivning.

Sidan uppdaterades 2019-05-06

Våra samarbetspartner