Hem

Erbjudanden till nyföretagare

Du kan ta del av erbjudanden från NyföretagarCentrum Alingsås och från NyföretagarCentrums nationella samarbetspartner, som riktar sig särskilt till små- och nyföretagare.

Erbjudanden från våra lokala samarbetspartner till nyföretagare i Alingsås.

  • Stiftelsen Eken erbjuder en veckas gratis prova-på och därefter första månaden kostnadsfritt av arbetsplats på BizEstrad. Kontakta Estrad Alingsås för mer information och nycklar.
  • Alingsås revison erbjuder ett första möte kostnadsfritt.
  • Företagarna Alingsås bjuder på första årets medlemskap som stödjande medlem. Läs mer här
  • Länsförsäkringar Älvsborg – Vi erbjuder dig som nyligen startat bolag 25% rabatt på premien det första året. Du kan också teckna en förmånlig starta-företag-försäkring via vår webbplats, den ger dig sex månaders försäkring för 1000 kronor.
  • Alingsås Tidning/AlingsåsKuriren erbjuder 50 procents rabatt på annonsering första kvartalet för nyföretagare. Som en hjälp att få en kickstart via mycket starka lokala marknadsaktörer.
  •  Bil-Nilsson som nystartat företag kanske man inte vill eller kan binda kapital i en ny bil, men ändå behöva en bil i tjänsten då och då. Vi har alltifrån små och smidiga stadsbilar till större transportbilar. Hör av dig med dina önskemål så hittar vi en lösning som passar. Just nu erbjuder vi nystartade företag 30 % rabatt vid första hyrtillfället. Medlemmar i Företagarna får köpa en ny Volvo med 10 % rabatt.
  • Redcarpet Vi på Redcarpet vet hur svårt det kan vara att komma igång med digitala kanaler och därför erbjuder vi en timmas fri konsultation med en digital marknadsföringsexpert för att identifiera vad man skall fokusera på. Om man vill därefter anlita oss som partner så erbjuder vi 50% på alla våra tjänster under tre månader för alla nya företag i Alingsås


Erbjudanden från våra nationella samarbetspartner, klicka här!

Sidan uppdaterades 2022-02-17

Våra samarbetspartner