Hem

Kontakta våra lokala samarbetspartner!

Här hittar du mer detaljerad information om våra lokala samarbetspartner. Med hjälp av dessa får du en bättre start – med professionell hjälp! Så tveka inte att kontakta dem!

 


Sparbanken Alingsås

”Sparbanken Alingsås hjälper dig och ditt företag till en sund ekonomi och skapar bra förutsättningar för ditt företag nu och i framtiden. Våra företagsrådgivare har specialkunskaper inom såväl industriverksamhet, handel, tjänsteproduktion som skog och lantbruk. Vi jobbar nära våra kunder och har korta beslutsvägar. Vi pratar mycket om sund ekonomi och det betyder:
• Enkel vardag; Smarta betalrutiner som minskar administrationen och skapar mer tid för verksamheten.
• Planera för framtiden: Sparande och placeringar skapar handlingsfrihet, idag och i framtiden.
• Beredd på det oförutsedda: Genom företagsförsäkringar skapas en långsiktig trygghet för dig, dina anställda och ditt företag.
• Låna klokt: Finansiering anpassad efter företagets behov.”

Webbadress: sparbankenalingsas.se
Facebook: facebook.com/SparbankenAlingsas
Instagram: instagram.com/sparbanken_alingsas
Linkedin: linkedin.com/company/sparbankenalingsas
YouTube: youtube.com/user/SparbankenAlingsas
Telefon: 0322-78 600
Besöksadress:
Bankgatan 8, Alingsås
Postadress: Box 553, 441 16 Alingsås

Anders Rylander, kontorschef Alingsås
0322-786 00 00


Företagarna Alingsås

”Företagarna är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Vi erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Företagarna erbjuder förmåner och praktisk hjälp såsom obegränsad juridisk rådgivning per telefon, rabatter på resor, hotell, drivmedel, elektronik, bilar, telefoni samt försäkringar.

Företagarna Alingsås är en av cirka 250 lokala föreningar inom Företagarna. Vi är hårt engagerade med att utveckla företagsklimatet i Alingsås. Med nästan 400 medlemsföretag är Företagarna Alingsås idag den största och därmed den starkaste föreningen i kommunen för dig som är företagare.”

Webbadress: foretagarna.se/foreningar/alingsas
Facebook: facebook.com/foretagarna.se
Twitter: twitter.com/foretagarna
E-post: johan@trifoliuminvest.se
Telefon: 070-870 35 62

Johan Lindahl, ordförande
070-870 35 62
johan@trifoliuminvest.se


Stiftelsen Eken

Webbadress: www.stiftelseneken.se
E-post: Susanne.olofsson@stiftelseneken.se
Telefon: 0761-40 61 01
Besöksadress: Plangatan 20 C, 441 16 Alingsås
Postadress: Bryggaregatan 2, 441 30 Alingsås


Alingsås revision

Alingsås Revision – Din näringsverksamhet – Vårt intresse!
Vi är den lokala byrån som sedan mitten av åttiotalet verkar i Alingsås.
Vår stabila och långvariga lokala förankring har skapat förutsättningar för ett gott samarbete med såväl kunder som samarbetspartners.
Engagemang, hög kvalitet och ansvar är ett självklart arbetssätt för oss så att ni som kund kan känna kontinuitet och trygghet.

Alingsås Revision är medlemmar i FAR, branschorganisation för redovisningskonsulter, revisorer & rådgivare.
Vi är även medlemmar i Sverev och samarbetar med DFK International, för att kunna erbjuda våra kunder internationella kontakter.

Webbadress: www.alirev.se Epost: info@alirev.se Telefon: 0322-67 07 40


Alingsås Handel

Alingsås Handel är en ideell medlemsförening för alla företag som är verksamma inom all typ av handel. Våra medlemmar representerar butiker, frisörer, optiker, restauranger, kaféer samt Bolltorps Handelsområde, Gallerian Storken, Vimpeln-Alingsås Köpcenter och Estrad.

Vi verkar för att stärka handelns företag och skapa bättre förutsättningar för våra medlemmar att bedriva sina verksamheter. Detta arbete sker genom opinionsbildning och överläggningar med bland annat politiker och myndigheter.

Vi arrangerar årligen ett flertal evenemang och medlemsträffar där vi tillsammans resonerar kring handeln i Alingsås och hur vi gemensamt kan utveckla den.

Webbadress: https://alingsashandel.com Epost: info@alingsashandel.com


Hjorten revision

Hjorten Revision är en lokal revisionsbyrå i Alingsås som erbjuder ett komplett utbud av kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi verkar i Alingsås med omnejd där vi hjälper över 800 kunder med ekonomiska tjänster av olika slag. För oss är det viktigt med kvalitet i allt vi gör och att samtidigt kunna erbjuda en hög kundservice med engagemang och intresse för kundens verksamhet.

Webadress: www.hjortenrevision.se
Epost: info@hjortenrevision.se
Telefon: 0322-305110


Nolgården

Förvaltnings- och holdingbolaget Nolgården äger och förvaltar verksamheter inom främst handel och fastigheter. Koncernens samtliga bolag drivs utifrån en tydlig gemensam värdegrund som präglar allt vi gör. Genom delaktighet, enkelhet, tydlighet och nytänk utvecklar vi samhällen med hållbar utveckling för både näringslivet och individen. Gemensamt tar vi ansvar och bygger goda samhällen. Det kan vi ta i hand på.

Verksamheter inom Nolgården är:
Hembo, Vimpeln Alingsås Köpcenter, ICA Maxi Stormarknad, Ediths Kök, Sjöstaden, Restaurang Beach, Restaurang Sjöö

Webbadress: www.nolgården.se
E-post: carl-johan.melin@vimpelnalingsas.se
Telefon: 070-8784751


Länsförsäkringar Älvsborg

Vi är inte som andra försäkringsbolag. Vi är lokala. Dessutom ägs vi av våra kunder. Går det bra för Länsförsäkringar Älvsborg är det inga externa aktieägare som gynnas. Istället delar alla våra kunder på återbäringen.

Webbadress: www.lansforsakringar.se/alvsborg
E-post: Anders.Liljehaga@lansforsakringar.se
Telefon: 0322-785 00


Mediehuset Alingsås

Alingsås Tidning och AlingsåsKuriren

Två systertidningar som når de flesta hushållen i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga. Alingsås Tidning är traktens största nyhetsförmedlare med en räckvidd kring 25.000 hushåll för pappersupplagan. AT:s nyhetssajt, www.alingsastidning.se har runt 10.000 unika besökare dagligen och cirka 400.000 sidvisningar varje vecka. Det är på nyhetssajten man ser vad som händer här och nu.

AlingsåsKuriren är vår veckotidning som har en räckvidd på cirka 29.000 hushåll i Alingsås och Vårgårda. Här bjuds det på mer lättsam och trevlig läsning med inriktning på det som komma skall.

Tillsammans ger tidningarna en heltäckande bild av lokala händelser och företagande.

Webbadress: www.alingsastidning.se respektive www.alingsaskuriren.se 
E-post: toni.hjortheimer@alingsas.se – försäljningsansvarig
Postadress: Sveagatan 8H, 441 32 Alingsås


Near You

Near You skapar karriärmöjligheter och kostnadseffektivitet. Vi bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter.

Webbadress: https://nearyou.se/
Telefon: 0322-66 68 60
Besöksadress: Göteborgsvägen 14
Postadress: 441 32 Alingsås


BEPE Elektronik

BEPE Elektronik skall vara det självklara valet som långsiktig partner vid elektronikproduktion med kringtjänster för små och medelstora serier. Vi på BEPE Elektronik är din samarbetspartner vid all typ av tillverkning av elektronik, såsom t.ex. hålmontering och ytmontering. Vi erbjuder både prototyptillverkning och serietillverkning av elektroniska produkter.

Webbadress: www.bepe.se
E-post: info@bepe.se
Telefon: 0322-67 11 50
Adress: Borgens gata 8, 441 39  Alingsås


Putsa

Vi är specialister på fönsterputs i allmänhet och fönsterputsabonnemang i synnerhet. Vi utför allt inom fönsterputs och glasvård. Hos oss är du välkommen både som privatperson med din önskan om en smidig lösning för din bostad och lite mer fritid och som företag med krav på en komplett helhetslösning. Vi är regerande och trefaldiga Svenska mästare i fönsterputs och arbetar aktivt mot vår vision – att vara Sveriges bästa fönsterputsföretag.

Putsa Alingsås grundades 2004 och idag är vi 16 fönsterputsare som putsar fönster hos 4000 abonnemangskunder i Herrljunga, Vårgårda, Sollebrunn, Alingsås, Floda, Gråbo och Lerum

Webadress: www.putsa.se
E-post: info@putsa.se
Telefon: 0322-63 42 60
Adress: Thomasgårdsvägen 13A, 441 39  Alingsås


Bjärkeföretagens förening

Bjärkeföretagens Förening bildades år 2000 genom en sammanslagning av Företagarna i Bjärke och Sollebrunns Handels & Industriförening. Syftet med detta var att skapa en stark förening med lokal förankring.

Målsättningen för föreningens arbete är att på olika sätt stärka möjligheterna att bo och driva verksamhet i vår del av kommunen.

Föreningen har för närvarande 110 medlemmar som idag sysselsätter 380 personer.

Webbadress: www.bjarkebygden.se


Rutin

Med lokal förankring i Alingsås och lång erfarenhet från IT-branschen hjälper vi företag och organisationer att utveckla och förvalta digitala tjänster. Vi skapar positivt kundvärde med vår tekniska kunskap och affärsförståelse. Med vår plattform och kunskap som bas tillsammans med etablerade rutiner erbjuder vi er att effektivt förverkliga era digitala tjänster. Kontakta oss gärna för en diskussion.

Webbadress:www.rutin.se
E-post: info@rutin.se
Telefon: 0322-200 800
Adress: Göteborgsvägen 14, 441 32  Alingsås


Lindströms bil

Din bilhandlare i Alingsås, vi är sedan många år auktoriserade återförsäljare för Toyota. Vi har anläggningar med bilförsäljning, serviceverkstad, skadeverkstad och reservdelsförsäljning. Vår välutbildade personal kan tillhandahålla all den service du behöver för ditt bilägande! Vi gillar begagnade bilar och byter gärna in din bil. Vi anser att ett köp av begagnad bil ska kännas lika tryggt och trevligt som när du köper en ny bil. Vi ser alla våra besökare som gäster och du som kund ska alltid känna dig välkommen hos oss. Att du blir nöjd är det viktigaste för oss. Hör gärna av dig till någon av våra platschefer och berätta vad du tyckt varit bra eller mindre bra. Vi behöver din hjälp för att utvecklas.

Webbadress: www.lindstromsbil.se Telefonnummer: 0322-230 100 Epostadress: magnus.normen@lindstromsbil.se


Matting

Matting är ett svenskt familjeägt nischföretag i andra generationen. Vi har under våra 50 år samlat på oss stor erfarenhet och kunskap. Genom vår expertis, vårt höga engagemang och vår produktutveckling i framkant, erbjuder vi hållbara koncept och produkter för publika miljöer, arbetsplatser och skolor. Våra koncept tas fram i nära samarbete med designers och sakkunniga, med ett tydligt fokus på hållbarhet och den hållbara människan.

För att möta våra kunder på bästa sätt har vi två olika affärsområden – Matting Interior och Matting Solutions.

Webbadress: www.matting.se Telefonnummer: +46 322 67 00 00 Epostadress: info@matting.se


Välkommen till en hållbar lagerhantering
Med vår erfarenhet av lagerhantering och logistiklösningar är vi övertygade om att vi kan tillföra kompetens och resurser för er lagerhantering. Våra tjänster inom lagerlösningar sträcker sig från bemanning med erfaren lagerpersonal till tredjepartslogistik och helhetslösningar för lagerverksamheter i form av bemanningsentreprenad

Webbadress: www.incorp.se Telefonnummer: 0322-64 23 20 Epostadress: info@incorp.se

På Content Society är vi experter på att skapa innehåll till diverse olika marknadsföringsplattformar. Oavsett om det gäller att ta fram säljande texter till en webbsida, engagerande innehåll till ett företags Instagram  eller nya personalbilder, så kan vi på Cont


Vi hjälper företag och organisationer att nå ut digitalt. Med kreativa idéer, genomtänkt strategi, stilren design och den senaste tekniken ser vi till att ni får en helhetslösning som ger resultat. I varje del. Vi kan hjälpa dig med det mesta inom kommunikation – digital som analog. Från webbplatser, strategi och digitala kampanjer till trycksaker, presentationer och säljmaterial. Så tveka inte på att höra av dig så berättar vi mer. Vi har kontor både i Alingsås och Göteborg.

Webbadress: www.mkmedia.se Telefonnummer: 031-83 42 40 Epostadress: info@mkmedia.se


Sverige är ett av världens mest industrialiserade länder – här finns innovationskraften, råvarorna och kapitalet. Här finns också människorna med insikter och erfarenhet om hur god produktion ska utföras. Men det räcker inte längre, inte om vi ska stå starka i framtiden. Världen har förändrats drastiskt under de senaste tjugo-trettio åren. Industrin är akterseglad på en rad andra områden, frågor som berör arbetsmiljö, jämställdhet eller attraktionskraft hos de unga generationerna. Det vill vi förändra och bli en tongivande röst kring morgondagens industriarbetsplats och de utmaningar som väntar.

Vår vision är att bli den självklara experten på morgondagens industriarbetsplats.

Gigant AB
Kristineholmsvägen 35 D
441 39 Alingsås
Telefon: 0322-60 68 50
Email: gigant@gigant.se


Oskarsons Plåtslageri är ett företag med en färgstark och ständigt växande historia.

Sedan starten 1976 har vi varit ett till Alingsåsområdet lokalt företag som nära samarbetar med andra lokala entreprenörer. Största delen av vårat arbete genomförs därför i Västra Götaland. Trots omfattande teknisk utveckling inom branschen har vi kvar vår bygg-anamma, jobbar seriöst och fokuserar på våra anställdas välmående och trivsel, samt att erbjuda en god service. 

Vi är nio anställda, och med över 30 års erfarenhet genomför vi gladligen ert plåtrelaterade projekt, oavsett storlek.

Oskarsons Plåtslageri AB | Krangatan 28, 441 38 Alingsås | Tel: 0322-63 74 26

Epost: ekonomi@oskarsonsplatslageri.se

Sidan uppdaterades 2024-03-25

Våra samarbetspartner