Hem

Starta och driva eget-kurs hösten 2021 - digitalt!

Har du en affärsidé och vill göra den till verklighet? Utveckla ditt företag? Eller bara är nyfiken på att veta mer om att starta eget företag och livet som entreprenör?

Vår digitala starta eget-kurs riktar sig till alla som har en idé, funderar på att starta eget eller redan är igång som företagare och bor i Arvika, Eda eller Årjängs kommun.

Höstens kurs 2021 startar den 13 oktobers och körs live digitalt.  Vi hjälper alla som behöver hjälp med tekniken innan. Boka din plats här på webben under bokning och välj “Starta eget kurs”.

Läs mer om vår digitala Starta och driva eget-kurs hösten 2021

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag.

Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande.

Följ Nyföretagarcentrum Sveriges aktuella information och webinarier för företagare på:

nyforetagarhjalpen.se

Boka kostnadsfri rådgivning

Boka in dig på kostnadsfri rådgivning online – du får en möteslänk av oss till Zoom via mail vid bekräftelse – vid mötestiden klicka in dig på länken – vi ses!

Här hittar du lediga tider

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra lokala samarbetspartner