Hem

Digifika med Arbetsförmedlingen

Starta Eget Bidrag 2020

Varmt tack för ditt deltagande på höstens första Digifika. Eftersom Arbetsförmedlingen inte kunde delta live så har jag sammanställt de frågor ni hade i en liten FAQ. Om du saknar någon information, återkoppla till mig så ska ni få svar.

karlshamn@nyforetagarcentrum.se

Klicka på länken nedan för lite frågor och svar.

faq_af_stegetbidrag2020

Här hittar du AF:s information om Starta Eget utifrån den info som vi delade med oss av i ppt:n;

https://www.arbetsformedlingenplay.se/play/webbinar/starta-eget-foretag

Sista måndagen i varje månad!

Digifika

DigiFika sista måndagen i varje månad med start 28 september kl. 13:00.

Logga in här till mötet, samma länk varje gång: meet.google.com/utn-eges-ssu

Sätt på lite kaffe, mikra en kanelbulle och sätt dig vid datorn för att prata med oss på NyföretagarCentrum Blekinge. Du får gärna maila och be om en inbjudan också!

Ibland kommer vi att ha gäster på plats som kan stödja dig i ditt företagande men säger vi inget annat så är det NyföretagarCentrums rådgivare som finns på plats.

Häng med oss en gång i månaden!

Omställningscheckar och andra bidrag!

Klicka på länken nedan för att få information från Region Blekinge vad som gäller för att söka bland annat Omställnings-checkar. Det är denna information (powerpoint) som presenterades den 22/4 på DigiFikat. Ta gärna kontakt med Regionen för att diskutera huruvida din bransch kan söka medel.

Företagsstöd 200422

Om du har frågor om just ansökningar, hur du ska fylla i blanketter mm hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig på vägen, www.nyforetagarcentrum.se/blekinge

 

VÅGA FRÅGA!

Mildra effekterna av Corona-pandemin!

Blekinges kommuner har beslutat om insatser riktade till företag för att mildra effekterna av covid-19.

verksamt.se/blekinge hittar ni både länkar till kommunerna men också till Region Blekinges jour (de flesta företagsfrämjande aktörerna finns med). Information kommer löpande läggas där allteftersom Region Blekinge beslutar om nya insatser.

“En insats som beslutats på regional nivå är att stödja Nyföretagarcentrum som sökt projektstöd för ett gemensamt projekt. Uppdraget är bl a att kunna hjälpa företag som behöver konkret stöd i att söka finansiering hos olika aktörer.”

Våga fråga oss, vi hjälper dig gärna med ansökningar, bolla idéer och mycket annat! Det går bra att kontakta varje lokal rådgivare men du kan också nå oss via Region Blekinges jour enligt länk ovan.

Vi hörs!

NyföretagarCentrum Blekinge

Våra kontor