Hem

Kalendarium


Öppet Hus

Datum: 4 december
Tid: 16.00-18.00
Plats: Nyföretagarcentrum, Olovsholmsgatan 32

Har du precis startat ett företag eller vill du göra det? Kom till oss och ställ dina frågor. Första tisdagen i varje månad samlar vi representanter från banker, försäkringsbolag, revisorer, skatteverket, marknadsföring, jurister mm. Under två timmar har du möjlighet att träffa dessa experter i enskilda möten och ställa dina frågor.

Du behöver inte föranmäla dig.
Vi bjuder på fika.


Firmafest för Egenföretagare

Datum: 4 december
Tid: 16.00 – ca 19:15
Plats: Unionen SjuHall, Åsboholmsgatan 6, Borås
Anmäl dig här…

Vi tror att många egenföretagare missar firmafesten, därför ordnar vi en för dig. Det blir en kombination av att lära, mingla och ha roligt. Denna gång kommer vi att prata om året som gått, vad du gjort som gett framgång och vad du vill justera. Sedan kikar vi på 2019 och var och en gör en plan för sin verksamhet. De mål vi skriver ner, tenderar vi faktiskt att nå.

Så här ser kvällen ut:
Mingel
Våra framgångar i år
Mingelmiddag med bubbel
Blicka framåt, vilka mål vill jag ha 2019?
Mingel
Tack för idag 

Anmäl dig senast 25 november 2018, uppge i anmälan om du har något matallergi. Frågor: annika.andersson@unionen.se eller kursadmin anne.jagendal@unionen.se

Varmt välkommen önskar NyföretagarCentrum och Unionen.


Startmöte

Datum: 18 december
Tid: 16.00-18.00
Plats: Nyföretagarcentrum, Olovsholmsgatan 32
Anmäl dig här…

Välkommen till oss på NyföretagarCentrum Borås.
Startmötet ger dig en bred översikt om hur det är att starta och driva företag. Vi går igenom det mesta du behöver tänka på inför din företagsstart; din idé, affärsplan, budgetering, finansiering och företagsformer. Du får veta mer om NyföretagarCentrums och Almis skräddarsydda processer, utbud, hur du kan förbereda dig och annan praktisk information. Det finns också tid för enskilda frågor som är av intresse för hela gruppen. Efter startmöten kan du boka tid för enskild rådgivning hos oss på NyföretagarCentrum.
Våra startmöte hålls flera gånger i månaden och tar ca 1,5 h.
Gruppträffen är kostnadsfri. Vi bjuder på fika.

Sidan uppdaterades 2018-11-28

Våra samarbetspartners