Hem

Jennifer levererar hälsosam mat till medvetna kunder

”Oavsett vilken livsstil man har valt så finns det inget som är viktigare än våra kroppar”

– Hälsosam mat tillsammans med träning är det viktigaste för en god livsstil, men det är inte alltid man hinner med maten för hela veckan. Lägg tid på det som är viktigt för dig, så fixar vi maten, hälsar Jennifer Johansson som har startat eget företag, Fitnesskitchen

Lunchlådor direkt till jobbet
Det handlar om hälsosamma lunchlådor som passar alla. Vegetariskt, vegankost, glutenfritt, laktosfritt, grönt, proteiner och fibrer. En förändring i snabbmatskulturen till en balanserad och nyttig nivå.

Läcker och hälsosam meny
Fitnesskitchen erbjuder en kött, fågel el. fisk rätt plus en vegetarisk, vegan varje dag. De rätter som det visar sig att kunderna tycker bäst om återkommer på menyn. Maten tillagas i Borås Saluhall mitt i city. Här kan kunden hämta själv eller välja att få matportionerna levererade direkt till arbetsplatsen. Redan har Jennifer flera nöjda stamkunder och ser med tillförsikt fram emot en lärorik och givande tid som egen företagare.

Ett viktigt bollplank
Jennifer kontaktade NyföretagarcentrumSjuhärad våren 2016 för att få råd och tips hur man går till väga för att starta eget företag. Hon tycker att hon fick bra och konkret information för att kunna gå vidare. – Det visade sig att NyföretagarCentrum samarbetar med ALMI vilka också hjälpt till att pusha och stötta mig. Nu är de ett bollplank som jag har stor nytta av för att utveckla mitt företag ytterligare, säger Jennifer Johansson, VD, Fitnesskitchen.

FAKTA
Namn: Jennifer Johansson.
Ålder: 38 år.
Familj: Två flickor 9 och 17 år.
Utbildning: Restaurang- och säljutbildning, Lic. Personal Trainer och Kostrådgivare 2011
Tidigare arbete: Sex år som kock på Boviks lägergård och Store Manager Wayne’s Coffee.

Sidan uppdaterades 2016-10-25

Våra samarbetspartners