Hem

Aktiviteter

Välkommen på höstens ClubEget aktiviteter. Träffarna är kostnadsfria och vänder sig till dig som är blivande eller nybliven företagare. Få inspiration, ny kunskap och konkreta verktyg för att komma framåt i ditt företagande.

Varmt välkommen!

Google

Datum: 21 november
Tid: 17.00-20.00
Plats: Teknikdalen, Forskargatan 3, Borlänge

Vill du synas mer med ditt företag på nätet? Hur hamnar du högt upp på Google? När ska du skapa en annons på Google och hur gör man då? 

Denna träff ger dig tre timmar konkret kunskap om google. Träffen börjar med att du får kunskap om internet, sökoptimering och google. Denna kunskap behöver du för att göra rätt val vid annonsering, val av nyckelord med mera. Det sista två timmarna får du skapa annonser på din egen laptop och vi navigerar runt i googles verktyg. Denna träff ger dig de konkreta verktygen du behöver för att kunna skapa dina egna google-annonser och bli mer synlig på nätet.

Joakim som kommer att leda träffen har arbetat med google internationellt i många år och har nu flyttat tillbaka till Sverige och driver sitt egna företag där han dagligen hjälper många framgångsrika företagare med dessa frågor.

Missa inte denna träff om du vill lära dig mer om google.

Anmäl dig till denna ClubEget träff om Google

 

Bokföring & försäkring

Datum: 26 november
Tid: 16.30-20.30
Plats: Teknikdalen Borlänge

Vill du lära dig mer om bokföring och hur du kan tyda vad som egentligen står i ett företags resultat- och balansrapport?

På denna ClubEget träff har du möjlighet att lära dig grunderna i bokföring. Oavsett om du gör din bokföring själv eller anlitar någon för att göra den är du själv skyldig att dina siffror är korrekta. Denna kväll mixar teori och praktik. Du kommer att få bättre förståelse för siffror och du kommer att få prova på att bokföra.

Vet du vilka försäkringar du behöver i ditt företag?

På träffen kommer du få information om de försäkringar du behöver för att vara lika trygg i ditt företagande som när du är anställd. Ta chansen att träffa kunniga personer som kan ge dig svar på de frågor du har om bokföring eller försäkringar.

 Anmäl dig till denna ClubEget träff om bokföring & försäkring

 

Moms & Företagsformer

Datum: 3 december
Tid: 13.00-14.30
Plats: Falun

På detta ClubEget seminarium kommer vi att gå igenom grunderna i moms, visar hur du ska räkna för att momsen ska blir rätt samt gå igenom hur du gör för att söka F-skatt. Ta med din telefon eller dator samt ett mobilt bank-ID så kan du fylla i din egen ansökan under träffen. Du får även mer insikt i vilken företagsform som är den bästa för just din affärsidé.

Anmäl dig till denna ClubEget träff om moms & företagsformer

 

Budget

Datum: 10 december
Plats: Teknikdalen, Borlänge
Tid: 13.00-14.30

ViIl du lära dig om hur man gör en hållbar budget ?

”Det enda man vet om en budget är att den aldrig kommer att stämma”. Så kan det kännas men att lägga en budget vid uppstart eller löpande för din verksamhet är en av de bästa åtgärderna för att få koll på affären i ditt företagande. Om du vill söka finansiering till ditt företag är en budget ett krav men även om du ska starta utan lånade pengar mår du och ditt företag bra av att ha en budget att följa.

På denna ClubEget träff får du möjligheten att få en konkret genomgång av olika budgetar, du får tips och trix och prova på att budgetera. Ta med din dator så kan du arbeta på din egen budget under träffen.

Anmäl dig till denna ClubEget träff om budget

Sidan uppdaterades 2018-11-19

Våra samarbetspartners