Hem

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

Skapa din affärsplan här

Årets Nyföretagare 2022 i Botkyrka!

⭐️ Årets Nyföretagare 2022 ⭐️ i Botkyrka är utsedd!
? Stort grattis Galini och Dimitros Kyriazaki ? Nero VVS & Rör

Med grundlig systematik och med djupgående kunskaper både om branschen samt företagande i stort har Galini och Dimitrios Kyriazaki startat ett stabilt och hållbart företag för både sina kunder och anställda. Behovet av företagets tjänster är stort och utvecklingsmöjligheter finns. Utan att tumma på kvalitén har verksamheten vuxit snabbt och via ett dotterbolag erbjuds nu även tjänster inom byggstäd och möbelvård.

Årets Nyföretagare 2022 i Huddinge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2022 ⭐️ i Huddinge är utsedd!
Stort grattis till ? Jessie van der Zwan ? Jessies Musikcafé & Secondhand

Genom att kombinera sina kunskaper inom restaurang- och musikalvärlden med intresset för återbruk har Jessie van der Zwan skapat både ett unikt koncept och en uppskattad mötesplats. På Jessies Musikcafé & Secondhand i Segeltorp erbjuds inte bara mat, bakverk och möblerna utan en rad roliga happenings som livespelningar och Stand Up-kvällar. Med en stor portion energi och målmedvetenhet har Jessie mitt under brinnande pandemi byggt upp en stabil verksamhet inom en, i normala fall, redan tuff bransch.

Priset delades precis ut på näringslivsgalan Huddinge Enterprize.

Årets Nyföretagare 2021 i Botkyrka!

⭐️Årets Nyföretagare 2021 i Botkyrka är utsedd! ⭐️
Stort grattis Pia Hedenblad, Hedenblads Trädgård & Design AB! ?

Pia Hedenblad sådde ett frö och ur det växte Hedenblads Trädgård & Design AB fram. Företaget erbjuder tjänster inom trädgårdsdesign, rådgivningar och föreläsningar med fokus på hög kvalitet och estetik. Pandemin såg till en början ut att slå hårt mot verksamheten. Men ett större intresse för den egna hemmiljön och tidigare kunders rekommendationer har istället lett till en ökad tillväxt och företaget har fått fortsätta frodas och blomstra.

Årets Nyföretagare

Årets Nyföretagare 2021 i Huddinge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2021 i Huddinge är utsedd! ⭐️
Stort grattis Fredrik Bauer, Svensk Mötesutveckling AB! ?

Med beprövade metoder och ett coachande förhållningssätt utbildar Mötesutveckling Sverige AB ledare i att skapa effektiva möten med aktiva och engagerade deltagare. I en bransch, som under pandemin, drabbades hårt av inställda uppdrag har ett aktivt val av nya digitala vägar och sociala kanaler vänt motgång till framgång. Genom att se möjligheterna har Fredrik Bauer inte bara fått sitt företag att överleva utan också att växa!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>