Hem

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

Skapa din affärsplan här

Grattis Spröd Stenugnsbageri - Årets Nyföretagare i Huddinge!

Juryns motivering:
”Spröd Stenugnsbageri med delägarna Daniel Pedersen, Mikael Lind och David Blom visar hur ett gediget bransch- och yrkeskunnande bildar grund för ett framgångsrikt företagande. Bageriet har en tydlig ekologisk profil och en uttalad vilja att verka lokalt och hållbart.
Förutom bageri, driver företaget också caféverksamheten på Fullersta Gård, och bidrar därmed till utvecklingen av Huddinges besöksnäring. Företaget har i dag 15 anställda och har sedan starten i februari 2018, fördubblat omsättningen varje år.”

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>