Hem

Årets Nyföretagare 2024 i Huddinge!

Årets Nyföretagare 2024 i Huddinge är utsedda! Stort grattis Johan Wahlström, Magnus Limås, Mikael Sköldefjord-Norberg och Tobias Lagerström på Vista Padel! 🎉

Med en tydlig målbild och en förmåga att ta tillvara varje delägares kompetens och styrkor har Årets Nyföretagare skapat en stabil grund i förverkligandet av sin affärsidé och etablerat en helt ny anläggning i toppklass. Ödmjukhet och lyhördhet har genomsyrat företagsresan från dag ett och hinder längst vägen har med lugn och övertygelse övervunnits. Med er vilja att bidra till ert närområde och skapa en härlig mötesplats för alla era kunder är ni en fantastisk förebild för andra som också vill ta steget till eget!

Priset delades ut i samband med näringslivsfesten Huddinge Enterprize.

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

Skapa din affärsplan här

Har du råd att strunta i en företagsförsäkring?

Handen på hjärtat, har du en företagsförsäkring? Om svaret på frågan är ja, har du då koll på om både du och din verksamhet är rätt försäkrad? Vilken typ av företagsförsäkring du behöver beror på vilken typ av verksamhet du driver och självklart ska du välja en som täcker just dina behov. Men en sak är säker, din hemförsäkring täcker ingenting av det du äger eller gör i ditt företag!

Vi har pratat med Johan Hagman, försäkringsförmedlare, hos vår samarbetspartner Hjerta Södertörn för att reda ut lite begrepp och vilka olika misstag som är vanliga när det kommer till just företagsförsäkringar.

Läs mer här!

Årets Mentor 2023 i Stockholm!

Stort grattis Ingemar Näslund, Naslund Medical, som fått denna fina utmärkelse från NyföretagarCentrum Sverige. Stort tack till Robin Palmberg, CrossModal, som nominerade sin mentor till denna ärofyllda utmärkelse.

Ingemar, docent och överläkare i onkologi och innovatör, var den perfekta matchningen för Robin. Ingemar har en lång karriär i grunden som docent och överläkare men har parallellt med arbetet brunnit för entreprenörskap och utvecklat en lång rad innovationer framför allt inom medicin. Sedan 2005 driver han familjeföretaget Naslund Medical där huvudprodukten var den så kallade Gold Anchor, som förbättrar strålbehandling och som idag används världen över.

Utan Ingemar som stöd så hade det första året inte varit i närheten av så smidigt. Han fick mig att känna mig som en ”riktig” företagare direkt trots min brist på erfarenhet. Ingemars erfarenheter som uppfinnare och företagare har varit extremt värdefullt, säger Robin, som startade sitt företag under mentorskapsåret. I företaget bygger han sensorer och mjukvara som används inom forskning för att ta reda på hur trafikanter påverkas av det byggda samhället.

Juryns motivering:
Genom ett aldrig sinande stöd och engagemang, att generöst dela med sig av sina omfattande erfarenheter, kunskaper och nätverk, har adepten Robin Palmberg utvecklats både som person och som företagare, likväl som att innovationen gått från idé till slutprodukt och nu är redo för internationell expansion.

Årets Nyföretagare 2023 i Huddinge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2023 i Huddinge är utsedd! ⭐️
Stort grattis till Priscila Costa, Rufatto Brigadeiro! ?

Med mod och passion har Priscila Costa förverkligat sin dröm och gett oss en munsbit av sitt hemland Brasilien. På fyra år har Priscila inte bara lärt sig ett helt nytt språk och utbildat sig till konditor. Hon har samtidigt varit fast besluten om att förvalta arvet efter sin mormor genom att starta Rufatto Brigadeiro som tillverkar brasilianska sötsaker. Att våga starta mitt under pandemin och därefter sakta med säkert utveckla sitt företag och nätverk, gör Priscila till en fantastisk förebild för andra som vill ta steget till eget.

Priset delades ut i samband med näringslivsfesten Huddinge Enterprize.

Årets Nyföretagare 2022 i Botkyrka!

⭐️ Årets Nyföretagare 2022 ⭐️ i Botkyrka är utsedd!
Stort grattis Galini och Dimitros Kyriazaki ? Nero VVS & Rör

Med grundlig systematik och med djupgående kunskaper både om branschen samt företagande i stort har Galini och Dimitrios Kyriazaki startat ett stabilt och hållbart företag för både sina kunder och anställda. Behovet av företagets tjänster är stort och utvecklingsmöjligheter finns. Utan att tumma på kvalitén har verksamheten vuxit snabbt och via ett dotterbolag erbjuds nu även tjänster inom byggstäd och möbelvård.

Årets Nyföretagare 2022 i Huddinge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2022 ⭐️ i Huddinge är utsedd!
Stort grattis till ? Jessie van der Zwan ? Jessies Musikcafé & Secondhand

Genom att kombinera sina kunskaper inom restaurang- och musikalvärlden med intresset för återbruk har Jessie van der Zwan skapat både ett unikt koncept och en uppskattad mötesplats. På Jessies Musikcafé & Secondhand i Segeltorp erbjuds inte bara mat, bakverk och möblerna utan en rad roliga happenings som livespelningar och Stand Up-kvällar. Med en stor portion energi och målmedvetenhet har Jessie mitt under brinnande pandemi byggt upp en stabil verksamhet inom en, i normala fall, redan tuff bransch.

Priset delades precis ut på näringslivsgalan Huddinge Enterprize.

Årets Nyföretagare 2021 i Botkyrka!

⭐️Årets Nyföretagare 2021 i Botkyrka är utsedd! ⭐️
Stort grattis Pia Hedenblad, Hedenblads Trädgård & Design!

Pia Hedenblad sådde ett frö och ur det växte Hedenblads Trädgård & Design AB fram. Företaget erbjuder tjänster inom trädgårdsdesign, rådgivningar och föreläsningar med fokus på hög kvalitet och estetik. Pandemin såg till en början ut att slå hårt mot verksamheten. Men ett större intresse för den egna hemmiljön och tidigare kunders rekommendationer har istället lett till en ökad tillväxt och företaget har fått fortsätta frodas och blomstra.

Årets Nyföretagare

Årets Nyföretagare 2021 i Huddinge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2021 i Huddinge är utsedd! ⭐️
Stort grattis Fredrik Bauer, Svensk Mötesutveckling!

Med beprövade metoder och ett coachande förhållningssätt utbildar Mötesutveckling Sverige AB ledare i att skapa effektiva möten med aktiva och engagerade deltagare. I en bransch, som under pandemin, drabbades hårt av inställda uppdrag har ett aktivt val av nya digitala vägar och sociala kanaler vänt motgång till framgång. Genom att se möjligheterna har Fredrik Bauer inte bara fått sitt företag att överleva utan också att växa!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>