Hem

Årets Nyföretagare i Huddinge

Årets Nyföretagare i Huddinge!
På Huddinge Enterprize den 20 april utsågs Miriam Andersson – Rå och så, en modern rawfood restaurang – till Årets Nyföretagare.

Årets mentor i Stockholms län!

NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge har utsett årets mentor i Stockholms län – Bertil Orrvik från Balingsholm kursgård!

Bertil har under ett års tid varit mentor åt Veganschmegan foodtruck. Diplom och blommor delades ut på Morgonsoffan i Huddinge den 4 oktober.

Stort grattis till Bertil – nu håller vi tummarna för att han blir Årets Mentor i Sverige i november!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners