Hem

NYFÖRETAGARHJÄLPEN

Coronakrisen slår hårt mot allt företagande! Vi mobiliserar Nyföretagarhjälpen för att vägleda nyföretagare och startar samarbete med Enköpings kommun där vi erbjuder kostnadsfri och konfidentiell rådgivning, ett extra stöd till företagare som nu står inför utmaningar i samband med Corona pandemin. Vi vänder oss till dig som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver någon att tala med, goda råd samt information om de regeländringar och stöd som finns att tillgå.

Boka en rådgivningstid genom att klicka här på “Nyföretagarhjälpen”

För att löpande ta del om vilka beslut som fattas och vilka åtgärder som vidtas under pandemin – följ informationen via nedanstående länkar

Enköpings kommun – Infor­mation till företag med anledning av corona­viruset

Almi – Samlad information med anledning av coronaviruset

Företagarna – Corona – råd och stöd till företag

Verksamt – Samlad information till företagare till följd av coronaviruset

Regeringen – Krispaket för svenska småföretag

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

 

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

E-kurser

 

 

Våra samarbetspartners