Hem

Snabburs: 3 steg till eget företag - 27-29:e Oktober

Gå vår snabbkurs under tre kvällar – Start 27 oktober kl. 17-19.

Lär dig vad du behöver veta för att utveckla din idé till ett företag. Du kommer både få träffa erfarna experter från olika områden och andra personer i din situation. Läs mer och anmäl dig via länken nedan. 

Läs mer och anmälan till 3-steg till eget företag

Anmäl dig nu

 

TRE STEG FÖR ATT STÄLLA OM!

Nyföretagarcentrum och Handelskammaren Mälardalen har tillsammans stor erfarenhet av att stötta företag i deras tillväxtresa i olika faser. Många företag har drabbats hårt av Covid-19 och vi har tack vare Sparbanksstiftelsen Rekarne fått möjlighet till extrainsatser riktade till er företagare i Eskilstuna och Strängnäs.

Tre steg för att ställa om! Vi kommer att arbeta utifrån en trestegsmodell. Vi inleder med att omvärldsspana, vilka yttre faktorer påverkar ditt företags förutsättningar idag och framåt. I steg två genomför vi en workshopserie med deltagande företag utifrån era behov. Steg tre. Rådgivning på individ/företagsnivå med konkreta åtgärder anpassade aktiviteter. Anmäl ditt intresse nedan för att ingå i vårt gemensamma projekt för små och medelstora företag inom tjänstesektor och handel i Eskilstuna och Strängnäs. Sista anmälan 3 oktober!

KOSTNADSFRITT
• SISTA ANMÄLNINGSDAG 3 OKTOBER!

När
2020-10-03 – 2020-12-15

Var
Eskilstuna & Strängnäs

Kostnad
Kostnadsfritt

Anmäl dig på:

https://handelskammarenmalardalen.se/sugarcrm_events/tre-steg-for-att-stalla-om/

Läs mer

Värdefulla kontakter & Sponsorer

Letar du efter lokal, redovisningsbyrå eller bra bankkontakter?  Vi har goda samarbeten med våra sponsorer. Klicka på länken för att hitta värdefulla kontakter till våra sponsorer:

» Rekommenderade kontakter för dig som nyföretagare

NYHET: Rådgivning på lätt svenska och arabiska

Nu erbjuder vi kostnadsfri rådgivning för dig som är ny i Sverige och har- eller funderar på att starta företag.

Vi ger rådgivning där du får hjälp med dina frågor kring att driva företag i Sverige, som tex skatter, tillstånd, affärsplan mm.

Vi ger också tips på kurser som finns hos oss på NyföretagarCentrum och andra organisationer. Rådgivningen är på lätt svenska och arabiska.

استشارات لمن يفكر فى تأسيس شركة أو يملك شركة. نوفر لك استشارات مجانية باللغة السويدية المبسطة و أيضاً باللغة العربية. هنا
نوفر لك نصائح خاصة بخطة العمل، الموازنة المالية، التمويل، التصاريح ، الضرائب والرسوم الخ.
احجز موعدك عن طريق الرابط التالي

» Boka rådgivningen här

 

Notiser

Vår rådgivning

Våra rådgivare hjälper dig utveckla din idé och din verksamhet. Välkommen att boka tid för kostnadsfri och professionell rådgivning .

Läs mer om vår rådgivning >>

Samarbetspartners

Vi bistår med ett brett nätverk av företag som gärna hjälper dig med din idé och verksamhet. Besök vårt länkarkiv och resursdatabas för mer information.

Se våra samarbetspartners  >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners