Hem

Kurs: 3 steg till eget företag - Start 11:e Sept

Under tre kvällar (kl. 17-19) lär vi dig vad du behöver veta för att utveckla din idé till ett företag. Du kommer både få träffa erfarna experter från olika områden och andra personer i din situation. Läs mer och anmäl dig via länken nedan. 

Läs mer och anmälan till 3-steg till eget företag

Informationsträffar, kurser och utbildningar

Vill du lära dig mer om bokföring, marknadsföring, ekonomi eller hur man startar företag? Läs mer om höstens informationsträffar, seminarier och kurser i vårt kalendarium.

Se höstens kalendarium

Nyföretagandet i Eskilstuna

Enligt Bolagsverket registrerades det 514 nya företag 2016. Av dessa var 333 AB, 149 EF och 32 HB/KB.

Föregående år registrerades totalt 519 nya företag. I hela landet ökade nyföretagandet med 6,4 %.

NyföretagarCentrum hade 347 nya kunder och gav total 562 rådgivningar, vilket resulterade i att 138 personer startade företag under året.

Hälften av våra nya kunder och personer som startade företag var kvinnor.

Årets Nyföretagare 2017 - Kenny Thorén med Bannerbow

Årets nyföretagare är Kenny Thorén med Bannerbow!

Företaget har uppvisat ett föredömligt omhändertagande av en lovande produkt. Med en tydlig och långsiktig strategi har ett beställnings- och produktionsflöde byggts upp med hjälp av företrädningsvis egen marknadsföringskapacitet, lokala leverantörer och med digitala processer.

Eskilstuna finns som en tydlig markör i företagets hela image. Företaget har med sin realistiska och väl genomarbetad affärsplan mycket goda möjligheter att även etablera sig utanför Sveriges gränser.

Notiser

Vår rådgivning

Våra rådgivare hjälper dig utveckla din idé och din verksamhet. Välkommen att boka tid för kostnadsfri och professionell rådgivning .

Läs mer om vår rådgivning >>

Samarbetspartners

Vi bistår med ett brett nätverk av företag som gärna hjälper dig med din idé och verksamhet. Besök vårt länkarkiv och resursdatabas för mer information.

Se våra samarbetspartners  >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners