Hem

Snabburs: 3 steg till eget företag - 19, 20, 21 Oktober

Gå vår snabbkurs under tre kvällar – Start 19 oktober kl. 17-19.

Lär dig vad du behöver veta för att utveckla din idé till ett företag. Du kommer både få träffa erfarna experter från olika områden och andra personer i din situation. Läs mer och anmäl dig via länken nedan. 

Läs mer och anmälan till 3-steg till eget företag

Värdefulla kontakter & Sponsorer

Letar du efter lokal, redovisningsbyrå eller bra bankkontakter?  Vi har goda samarbeten med våra sponsorer. Klicka på länken för att hitta värdefulla kontakter till våra sponsorer:

» Rekommenderade kontakter för dig som nyföretagare

NYHET: Rådgivning på lätt svenska och arabiska

Nu erbjuder vi kostnadsfri rådgivning för dig som är ny i Sverige och har- eller funderar på att starta företag.

Vi ger rådgivning där du får hjälp med dina frågor kring att driva företag i Sverige, som tex skatter, tillstånd, affärsplan mm.

Vi ger också tips på kurser som finns hos oss på NyföretagarCentrum och andra organisationer. Rådgivningen är på lätt svenska och arabiska.

استشارات لمن يفكر فى تأسيس شركة أو يملك شركة. نوفر لك استشارات مجانية باللغة السويدية المبسطة و أيضاً باللغة العربية. هنا
نوفر لك نصائح خاصة بخطة العمل، الموازنة المالية، التمويل، التصاريح ، الضرائب والرسوم الخ.
احجز موعدك عن طريق الرابط التالي

» Boka rådgivningen här

 

Notiser

Vår rådgivning

Våra rådgivare hjälper dig utveckla din idé och din verksamhet. Välkommen att boka tid för kostnadsfri och professionell rådgivning .

Läs mer om vår rådgivning >>

Samarbetspartners

Vi bistår med ett brett nätverk av företag som gärna hjälper dig med din idé och verksamhet. Besök vårt länkarkiv och resursdatabas för mer information.

Se våra samarbetspartners  >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners