Hem

Kurs: 3 steg till eget företag - Start 11:e Sept

Under tre kvällar (kl. 17-19) lär vi dig vad du behöver veta för att utveckla din idé till ett företag. Du kommer både få träffa erfarna experter från olika områden och andra personer i din situation. Läs mer och anmäl dig via länken nedan. 

Läs mer och anmälan till 3-steg till eget företag

Informationsträffar, kurser och utbildningar

Vill du lära dig mer om bokföring, marknadsföring, ekonomi eller hur man startar företag? Läs mer om höstens informationsträffar, seminarier och kurser i vårt kalendarium.

Se höstens kalendarium

Värdefulla kontakter & Sponsorer

Letar du efter lokal, redovisningsbyrå eller bra bankkontakter?  Vi har goda samarbeten med våra sponsorer. Klicka på länken för att hitta värdefulla kontakter till våra sponsorer:

» Rekommenderade kontakter för dig som nyföretagare

NYHET: Rådgivning på kvällstid och distans (Skype/Telefon)

NYHET: Nu kan du boka rådgivning på kvällstid & distans

För dig som inte har möjligheten med rådgivning på dagtid erbjuder vi nu en spännande nyhet!

Nu kan du boka rådgivning på kvällstid via skype eller telefon! Effektivt, smidigt och enkelt! Vi har några bokningsbara tider i veckan så först till kvarn.

» Boka rådgivningen här

 

Notiser

Vår rådgivning

Våra rådgivare hjälper dig utveckla din idé och din verksamhet. Välkommen att boka tid för kostnadsfri och professionell rådgivning .

Läs mer om vår rådgivning >>

Samarbetspartners

Vi bistår med ett brett nätverk av företag som gärna hjälper dig med din idé och verksamhet. Besök vårt länkarkiv och resursdatabas för mer information.

Se våra samarbetspartners  >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners