Hem

Care for Ukraine

Tillsammans med Eskilstuna Kommun och med finansiering av Europeiska Socialfonden driver Sisters in business och NyföretagarCentrum Eskilstuna ett projekt för att stödja ukrainare som omfattas av EUs massflyktsdirektiv. Med olika aktiviteter, som jobbprogram, ”Brand new”, företagsbesök, ”Gränslös frukost”, nyföretagarkurser, framtagning av cv, personlig coachning med mera, hjälper vi personer till egen försörjning. Projektet pågår till sista mars 2024.

Som företagare i Eskilstuna kan du bidra till projektet. Vi behöver engagerade företag som tar emot oss för studiebesök, praktikplatser och jobb.

I våra Starta eget kurser kan du också som företagare vara med som inspiratör och dela med dig av din specifika kunskap.

Nyföretagarcentrum & Sisters in Business bjuder in till fika på Munktell Science Park, Portgatan 3 Eskilstuna varje tisdag eftermiddag 13:00-15:00. På fikat finns ukrainare som finns i Eskilstuna samt representanter från det lokala näringslivet, samt frivillighetsorganisationer. Det är en plats där vi möjliggör kontakter och erfarenhetsutbyte.

Du som företagare, förening eller organisation är välkommen att delta på tisdagseftermidagarna. Meddela oss innan du kommer.

Vill du veta mer, kontakta:

Diyar Alis, projektledare: diyar.alis@nyforetagarcentrum.se

Urban Wallin, verksamhetsledare NyföretagarCentrum Eskilstuna: urban.wallin@nyforetagarcentrum.se

Tillsammans gör vi skillnad!

.

.

Sidan uppdaterades 2023-10-12

Våra samarbetspartners