Hem

Gratis workshop- Mål, riktning och plan. 24 Oktober

Vart är ert företag på väg? Var finns bromsklossarna idag och vad behöver göras för att nå visionen? I denna workshop tar vi reda på vilka era mål är och skapar en handlingsplan för hur ni ska nå dem. Från vision och målsättning till rutiner som fungerar helt enkelt. 

Vi kommer lära ut hur man:

 • Sätter rätt mål för att ta sig mot sin dröm och skapa sin vision.

       Så att ens företag hjälper en att skapa livsstilen man drömmer om. 

 • Hittar sina bromsklossar och vad man behöver göra för att lösa dem.
  Så att man gör det som är viktigast just nu och inte försöker göra allt samtidigt.
 • Analysera vilka steg man behöver ta för att nå sina mål.
  Så att man kan sluta känna sig överväldigad och frustrerad över att man står och stampar.
 • Skapar sin plan mot sina drömmar och sina mål.
  Så att de faktiskt blir verklighet och inte stannar i drömfasen.
 • Stänger ute sorlet från andra och håller fast vid sitt fokus och sina mål.
  Så att man kan stå stark när andra ifrågasätter varför man har eget företag.
 • Skapar hållbara rutiner.
  Så att man blir effektiv i sitt företagande och kommer ihåg sina mål.

Gratis workshop- Bygg ditt varumärke 14 November

Ska du nå ut med din digitala marknadsföring och kunna sälja behöver du ett starkt varumärke. Med denna träff hjälper vi er att översätta ert varumärke och era värderingar till ett visuellt uttryck. 

Ert varumärke är inte bara en produkt eller tjänst. Det är en berättelse om vilka ni är och ert varför.

Att bygga varumärke handlar om att översätta företagets personlighet i strategi och design. Att visa vilka ni är, inifrån och ut, så att allt ni gör har en tydlig riktning. Detta är väsentligt i all kommunikation kring varumärket. Inte minst på era sociala medier. 

I denna workshop ger vi er grunderna i hur ni ska tänka kring ert varumärke och vad som är viktigt för att allt ska hänga samman. Ni lär er bland annat varför man behöver ha en varumärkesprofil och vad den bör innehålla, allt från logotyp och typsnitt till färger, bildspråk och miljö. Vi bygger sedan en enkel brandboard och lär er samtidigt hur ni använder er av olika konkreta verktyg så att ni kan arbeta med ert varumärke utan att behöva anlita någon annan. 

Gratis workshop- Bygg din marknadsplan. 6 December

Målet med den sista workshopen är att ni ska ha en näst intill färdig strategi för era sociala medier. En strategi som kommer hjälpa er att nå era företagsmål. Vare sig det är att driva trafik till er webbplats för att sälja vissa produkter, boka in möten, skaffa e-mail prenumeranter eller få in folk i er butik. 

Ni ska gå från att känna er frustrerade och överväldigade till inspirerade. Ni ska kunna förstå vad era sociala kanaler kan göra för ert företag och kunna analysera varför det ni gjort hittills har eller inte har gett önskat resultat. 

Workshopen är uppbyggd på ett sätt så att ni lär er samtidigt som ni faktiskt skapar er strategi. Vi gör detta genom vår fysiska och digitala spelplan. Ni får vår unika mall som blir ert visuella verktyg. Under workshopens gång fyller vi gemensamt i denna och skapar en karta för hur ni ska uppnå era mål med hjälp av era sociala medier.

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>