Hem

Starta eget-information

Här har vi samlat information och verktyg för dig som startar eget. Surfa runt bland gratis tips, nyttiga länkar och erbjudanden för dig som startat eget i Eslövs kommun.

Verksamt.se

På verksamt.se samlar myndigheter som till exempel Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av.

> Till verksamt.se

Checklista

I vår checklista finns massor med praktiska frågor och tips som kan vara värdefulla att fundera över. Gör den gärna innan vi träffas vid första rådgivningstillfället. Då har du redan kommit en bra bit på vägen i ditt tankearbete när vi träffas.

Affärsplan

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt i vår rådgivning behöver du en affärsplan. Du kan med fördel påbörja arbetet med din affärsplan redan innan mötet. Observera att den inte behöver vara klar för att du ska boka in tid hos oss.  https://www.affarsplanen.com

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

> Läs mer och anmäl dig

Lokala träffar

Under året arrangerar vi löpande informationsträffar (oftast som ett frukostmöte eller en eftermiddagsfika). De senaste året har vi med anledning av pandemin istället arrangerat ett par olika digitala föreläsningar, som vi kallat Digi-fika. Under en sådan träff går vi igenom allmän information om hur du kan starta eget företag, vad du ska tänka på och vad vi kan hjälpa till med. Du får möjlighet att ställa frågor.

Vill du få information om kommande träffar? Följ oss på Facebook eller kontakta oss via mail eller telefon.

Sidan uppdaterades 2021-10-18