Hem

Boka rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivningRing 0515–101 60 eller maila falkoping@nyforetagarcentrum.se. Läs mer här nedan om vad du kan förvänta dig av våra rådgivningar.

Den personliga rådgivningen är grunden för vår verksamhet. Vem som helst som går i tankar om eget företag är välkommen att boka tid för rådgivning. Du kanske har en mer eller mindre färdig idé som du vill diskutera eller kanske är du bara en driven person men saknar affärsidé?

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, konfidentiell och objektiv. Du är välkommen en eller flera gånger beroende på hur långt du kommit i processen. Rådgivningarna utvecklas på olika sätt beroende på vilka frågor och behov du har. En del behöver ett bollplank, någon som lyssnar och kan komma med goda idéer och bidra med erfarenhet. Andra behöver hjälp att strukturera sig och tänka kritiskt på allt från lagar och regler, budget, marknadsföring och andra ”måste-frågor”.

Oavsett vem du är och vilken hjälp du efterfrågar, får du möjlighet att dokumentera dina tankar i vår Affärsplan. Den är ett bra arbetsredskap för dig i din mognadsprocess och hjälper dig att fundera både på dina personliga egenskaper och företagandet ur många olika synvinklar, såväl de konkreta som de mer abstrakta.

En sak som är bra att veta, är att du inte måste ha bestämt dig för att starta företag. En del kommer faktiskt fram till att man inte ska starta. Meningen med rådgivningen är att du ska bli bättre förberedd som företagare och därmed att ditt företag har större chans att överleva och utvecklas.

Observera att all rådgivning måste bokas i förväg. Enklast är att skicka ett mail till falkoping@nyforetagarcentrum.se. Men du kan också ringa 0515–101 60.

Välkommen!

Sidan uppdaterades 2019-09-09

Våra samarbetspartners