Hem

Starta & Driva Eget-utbildning

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller fundera på om du ska starta. Den fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart.

Föreläsningar blandas med berättelser från företagsvärlden för att ge dig inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation.

I deltagaravgiften ingår sex utbildningstillfällen med nätverkande och fikapauser, kurslitteratur ”Starta Eget-bok” samt diplom. Naturligtvis kan du boka kostnadsfri individuell rådgivning med någon av oss rådgivare på NyföretagarCentrum – innan, under eller efter kursen.

Målsättning:

Att ge dig kunskaper och träning i att arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik och därmed få en snabbare och säkrare företagsstart.

Kursen är fördelad på sex kurstillfällen à 3 timmar, kvällstid kl 18–21.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

SKÖVDE på tisdagar kl 18–21, kursstart 2023-01-24  

LIDKÖPING på tisdagar kl 18–21, kursstart 2023–03–14

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Exakt plats anges senare

Kursavgift: 950 kr ex moms. 

Frågor och intresseanmälan till:

skaraborg@nyforetagarcentrum.se

Ange namn, postadress, e-post och telefonnummer samt vilken kurs du önskar anmäla dig till.

Sagt av tidigare deltagare

”Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.” ”Bra struktur, duktiga föreläsare.” ”Man får en direkt linje in till företagandet.” ”Fått bättre trygghet i företagandet. Tips och bra dokument.”

Arrangör: NyföretagarCentrum Skaraborg

(Utbildningen stöttas av Kommunalförbundet Skaraborg).

Sidan uppdaterades 2023-01-02

Våra samarbetspartners