Hem

Mentorskap

Om du som nystartad företagare känner att du behöver ytterligare råd och hjälp efter dina kontakter med NyföretagarCentrum, kan det vara en bra idé att ha en mentor. Vi bedriver två olika mentorsprogram och de innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor under till exempel sitt första år som egenföretagare. Mentorn bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis. På så sätt får du tillgång till goda råd, någon att fråga och diskutera med vilken kan leda till en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

 

Mentor för “Nya svenskar” i Falköping

Tillsammans med Rotary i Falköping erbjuder vi mentorer till dig som är ny i Sverige. Programmet är under uppbyggnad och vi söker såväl mentorer som adepter. Kontakta oss på NyföretagarCentrum för mer information. Samordnare på Rotary är Lars-Erik Kullenvall.

Mentor Eget Företag

Vi deltar också i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige. I Skaraborg har vi ett begränsat antal platser till förfogande varje år. Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vi kan för var och en som är intresserad.

Samordnare för Mentor Eget Företag i Skaraborg är Ann-Sofie Persson. Kontakta gärna henne för mer information.

Har du redan haft ditt företag igång under ett eller flera år och söker hjälp för vidareutveckling och mentorskap, ska du i första hand vända dig till ALMI.

Läs mer om Mentor Eget Företag på www.mentoregetforetag.se

Sidan uppdaterades 2019-09-09

Våra samarbetspartners