Hem

Om oss

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Genom att en erfaren företagare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter, fungerar vi som din personliga rådgivare innan du startar företaget. På så sätt får du hjälp och stöttning med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring och mycket annat som rör ditt företagande.

När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara bättre förberedd för livet som egenföretagare. Det som krävs är att du tror på din idé och är redo att engagera dig i den.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Har du en företagsidé – hör av dig till oss redan idag!

Nyfiken på Science Park Skövde?

Sedan 2022 har Science Park Skövde en lokal nod i Falköping. NyföretagarCentrum Falköping har uppdraget att utgöra noden och de två verksamheterna delar lokal på B6 Cowork. Syftet är att Science Park Skövdes erbjudanden ska bli mer tillgängliga för Falköpings näringsliv. Vi vänder oss till såväl start-ups som etablerade företag inom våra fokusområden tech, spel och digitalisering inom såväl industri som gröna näringar. Om du har en idé – tveka inte att kontakta vår affärscoach Conny Johansson.

Vet du inte om det är Science Park Skövde eller NyföretagarCentrum du ska vända dig till? Det spelar ingen roll! Rådgivare och plats är desamma. Kontakta oss så reder vi ut det tillsammans och ser vartåt det leder. Varmt välkommen!

Sidan uppdaterades 2022-10-23

Våra samarbetspartners