Hem

Ideell förening – bara för Falköping

NyföretagarCentrum Falköping är en ideell förening som verkar för fler företag i Falköping samt att fler av de företag som startar är väl förberedda och därmed har större chans att överleva. Genom vår verksamhet finns en naturlig och lättillgänglig kanal för vem som helst som går i egenföretagartankar att få kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning.

Det unika med NyföretagarCentrums koncept är att vi erbjuder rådgivning – från etablerad företagare till ny företagare. Vi är ingen myndighet, ingen kommunal verksamhet och ingen framtida leverantör eller kund. Rådgivaren har alltid egen erfarenhet som företagare och delar med sig av denna till dig som adept.

Verksamheten finansieras av våra samarbetspartners där det lokala näringslivet utgör majoriteten. Falköpings kommun är en av våra partners, och finansierar nära nog hälften av nyföretagarrådgivningen. Våra partners får löpande information via mail och sociala medier samt kallas till årsmöte som också väljer styrelse. Intresset för egenföretagande i Falköping ökar, varför vår verksamhet växer. Vi behöver fler samarbetspartners. Vill du veta mer, kontakta verksamhetsledaren på falkoping@nyforetagarcentrum.se.

NyföretagarCentrum Falköping startade 2007. Sedan dess har nästan 1600 adepter sökt rådgivning angående 1300 affärsidéer bara i Falköping. Ett nära samarbete sker givetvis även med övriga NyföretagarCentrum i Skaraborg, genom bl a rådgivarträffar, starta-eget-utbildningar, bokförsingskurser och mentorprogram.

Sidan uppdaterades 2022-10-19

Våra samarbetspartners