Hem

Ideell förening för Falköping

NyföretagarCentrum Falköping är en ideell förening som verkar för att vi får fler företag och företagare i Falköping – att fler företag som startas är väl förberedda och har större chans att överleva. Genom vår verksamhet finns en naturlig och lättillgänglig kanal för vem som helst som går i egenföretagartankar att få kostnadsfri rådgivning.

Det unika med NyföretagarCentrums koncept är att vi erbjuder rådgivning – från företagare, till företagare. Vi är ingen myndighet, ingen kommunal verksamhet och vi är ingen som du senare ska vara kund hos. Rådgivaren har alltid egen erfarenhet som företagare och delar med sig av denna till dig som adept.

Verksamheten är ett samarbete mellan det lokala näringslivet och Falköpings kommun där finansieringen delas ungefär lika. Våra samarbetspartners är per automatik föreningens medlemmar. De får löpande information via mail och sociala medier samt kallas till årsmöte som också väljer styrelsen. Intresset för egenföretagande i Falköping ökar, varför vår verksamhet växer. Vi behöver fler samarbetspartners. Vill du veta mer, kontakta verksamhetsledaren på falkoping@nyforetagarcentrum.se.

NyföretagarCentrum Falköping startade 2007. Sedan dess har snart 1000 affärsidéer bollats mellan adepter och våra rådgivare. Ett nära samarbete sker givetvis även med övriga NyföretagarCentrum i Skaraborg, genom bl a rådgivarträffar, starta-eget-utbildningar, bokförsingskurser och mentorprogram.

Sidan uppdaterades 2019-09-09

Våra samarbetspartners