Hem

Rådgivare

CONNY JOHANSSON
Rådgivare/verksamhetsansvarig
conny.johansson@nyforetagarcentrum.se
0767–85 86 00

Conny har egen erfarenhet av olika företagsformer. Som marknadsförare och projektledare har han sedan slutet av 80-talet drivit flera olika reklambyråer, såväl i enskild firma som i aktiebolag – på egen hand och tillsammans med kollegor som delägare. I drygt ett decennium var han anställd reklamansvarig och chef marknadskommunikation för den internationellt verksamma möbeltillverkaren Kinnarps. Han är delägare, styrelseledamot och sekreterare i ett vindkraftsaktiebolag med ett tjugotal andra delägare samt styrelsemedlem, sekreterare och informationsansvarig i en ekonomisk förening (fiberförening) med ca 800 medlemmar.

Sedan våren 2016 kombinerar Conny arbetet i sin egna reklambyrå med att vara såväl verksamhetsansvarig som rådgivare på NyföretagarCentrum Falköping samt rådgivare i Tidaholm för NyföretagarCentrum Skaraborg.

JESSICA JOHANSSON-FRÖJD
Rådgivare
jessica.j.frojd@nyforetagarcentrum.se
073–089 83 61‬

Jessica har drivit egen blomster- och inredningsbutik sedan 2012 i såväl låg- som högkonjunktur. Verksamheten har under hennes år utvecklats starkt och idag omsätter butiken ca 4 MSEK med tre anställda. Eftersom Jessica brinner för att hjälpa andra att mogna i sina affärsidéer och gärna delar med sig av egna erfarenheter, har hon i flera år varit med i Ållebergsgymnasiets UF-panel. Från och med 2022 kompletterar hon värvet i butiken med att vara rådgivare för NyföretagarCentrum, både i Falköping och Tidaholm – allt i syfte att hjälpa nya start ups att bli bättre förberedda.

Sidan uppdaterades 2023-04-14

Våra samarbetspartners