Hem

NyföretagarBoost!

Våren 2020 startar NyföretagarCentrum upp nästa projekt för nyföretagare  i Skaraborg. Ambitionen är att starta igång en grupp i västra Skaraborg med bas i Lidköping och en i östra Skaraborg med bas i Skövde. Målgruppen är du som har ett nystartat företag  (du har varit igång ca 6 månader  och upp till ca 3 år) och vill utveckla dig och ditt företag. Syftet är att hjälpa dig som ny företagare att bli mer framgångsrik utifrån dina egna målsättningar.

Du får erfarenhetsutbyte med andra i liknande situation och även tillgång till värdefull kunskap, tips, idéer, samt inspiration från och till varandra i ett givande affärsnätverk. Ambitionen är att hjälpa och stötta varandra, ju mer du ger – ju mer får du tillbaka. Dessutom får du inspiration från föreläsare inom olika ämnen som du har nytta av i ditt företag.

Sagt av tidigare deltagare:

”Ett härligt initiativ som har utvecklat mig som företagare ännu mer än jag hade förväntat mig. Det har gett kunskaper i vitt skilda ämnen, men framför allt har det gett ett väldigt värdefullt nätverk att bygga vidare på.”

”Stort tack för ett fantastiskt bra projekt. Kan varmt rekommendera det till andra företagare.”

Ur innehållet:

• Arbeta aktivt med dina långsiktiga mål

• Varumärkesarbete – hur vill du uppfattas?

• Kundfokus – vem är din kund och vad behöver kunden?

• Ekonomi och nyckeltal – skapa förutsättningar för lönsamhet

• Lär dig presentera dig och ditt företag

• Försäljning – online och i kundmöten

• Praktiskt arbete med utgångpunkt i ditt företag

• Innehåll påverkas av dina behov och förväntningar

Pris: 2 000 kr exkl moms. I priset ingår deltagande i 12 nätverksträffar inkl fika, föreläsningar inom ämnen du kommer att ha nytta av, nätverksaktiviteter online mm.
Planerad omfattning är ca 6 månader . Start tisdag 3 mars 2020, kl 18:00–20:30 och därefter drygt en träffas per månad (tisdagkvällar) fram till feb 2021.

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse?

Malin Emilsson, malin.emilsson@nyforetagarcentrum.se, 0722-46 06 89 om du är intresserad av att vara med i Skövde.

OBS! Du får ansöka om deltagande då det är begränsat antal deltagare och vi prioriterar de som driver eller har ambitionen att driva sitt företag på heltid. Max 16 deltagare per grupp.

Sidan uppdaterades 2020-09-10

Våra samarbetspartners