Hem

Starta & Driva Eget-utbildning

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller precis står inför start. Utbildningen fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart. Föreläsningar och workshops som ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation.

Både fysiska och digitala utbildningar hösten 2021

Efter att ha genomfört enbart digitala utbildningar de senaste tre säsongerna, planerar vi nu att återuppta de fysiska utbildningar i höst.

Kursen omfattar sex tillfällen om tre timmar. Välj mellan att gå utbildningen i Skövde eller Lidköping, men senare i höst genomför vi alltså även en digital utbildning. Tidsplan enligt nedan:

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

SKÖVDE på onsdagar kl 18–21, kursstart 2021-09-01  

LIDKÖPING på måndagar kl 18–21, kursstart 2021–10–11

DIGITALT på torsdagar kl 16–19. kursstart v45 (obs fyra kurstillfällen)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Naturligtvis kan såväl innan, under som efter utbildningen boka kostnadsfri individuell rådgivning med någon av oss rådgivare på NyföretagarCentrum.

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller precis står inför start. Den fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart. Föreläsningar blandas med berättelser från företagsvärlden för att ge dig inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation.

Mål med utbildningen

Att ge dig kunskaper och träning i att arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik och därmed få en snabbare och säkrare företagsstart.

Anmälan och avgift

evamaria.friberg@nyforetagarcentrum.se

Tel: Eva Maria Friberg :  070-625 27 05 

Skriv namn, postadress, e-post och telefonnummer samt vilken kurs du önskar anmäla dig till.

Vår Starta-Eget-Utbildning kostar 950 kr + moms.

Sagt av tidigare deltagare

”Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.” ”Bra struktur, duktiga föreläsare.” ”Man får en direkt linje in till företagandet.” ”Fått bättre trygghet i företagandet. Tips och bra dokument.”

Arrangör: NyföretagarCentrum Skaraborg

(Utbildningen stöttas av Kommunalförbundet Skaraborg).

Sidan uppdaterades 2021-08-23

Våra samarbetspartners