Hem

Starta & driva eget-utbildning

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller precis står inför start. Utbildningen fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart. Föreläsningar och workshops som ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation.

Digital utbildning våren 2021

Starta & Driva Eget Utbildningen genomförs digitalt, 4 tisdagar i mars mellan klockan 13-16 med start den 9 mars

Vi kommer att erbjuda ett program som gör att kurserna blir så lika våra vanliga fysiska utbildningar som möjligt. Som deltagare har du nära kontakt med kursledare, föredragshållare och övriga deltagare genom gruppdiskussioner och gemensamma fikastunder. Kaffet måste du dock tyvärr fixa själv!

I deltagaravgiften ingår 4 digitala utbildningstillfällen med nätverkande och digitala fikapauser, kurslitteratur ”Starta Eget -bok” samt diplom. Naturligtvis kan du boka kostnadsfri individuell rådgivning med någon av oss rådgivare på NyföretagarCentrum.

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller precis står inför start. Den fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart. Föreläsningar blandas med berättelser från företagsvärlden för att ge dig inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation.

Mål med utbildningen

Att ge dig kunskaper och träning i att arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik och därmed få en snabbare och säkrare företagsstart.

Innehåll

9 mars           Därför behöver du en affärsplan! Genomgång av hur du fyller din affärsidé och gör en affärsplan samt inspirerande föreläsning. Under dagen kommer du också att lära känna övriga deltagare för att ni ännu bättre ska kunna ta till er kursens innehåll.

16 mars         Marknad och försäljning – hur du får nöjda och lönsamma kunder. Vad är det som säljer och vad gör mig bättre än mina konkurrenter

23 mars         Ekonomi, säkerhet och juridik. Representanter från NyföretagCentrums samarbetspartner, ger dig viktig information för att driva företaget säkert framåt och ha koll på ekonomin

30 mars          Bygg ditt varumärke. Lär dig att kommunicera rätt  med ord och bild men också med ditt eget kroppsspråk.

Kostnad: 500 kr + moms (750 kr för båda utbildningarna om du väljer att även gå bokföringskursen)

Tid: 13:00-16:00

Anmälan

evamaria.friberg@nyforetagarcentrum.se

Tel: Eva Maria Friberg :  070-625 27 05 

Skriv namn, postadress, e-post och telefonnummer samt vilken kurs du önskar anmäla dig till.

Sagt av tidigare deltagare

”Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.” ”Bra struktur, duktiga föreläsare.” ”Man får en direkt linje in till företagandet.” ”Fått bättre trygghet i företagandet. Tips och bra dokument.”

Arrangör: NyföretagarCentrum Skaraborg

(Utbildningen stöttas av Kommunalförbundet Skaraborg).

Sidan uppdaterades 2021-03-01

Våra samarbetspartners