Hem

Starta och driva eget-utbildning

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller precis står inför start. Utbildningen fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Utbildningen syftar till att göra dig tryggare i din företagsstart och mer framgångsrik som företagare. Vi blandar föreläsningar med workshops vilka tillsammans ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Genom utbildningen får du också tillgång till ett nätverk med de andra kursdeltagare som ju är i samma situation.

Mål med utbildningen

Att ge dig kunskaper och träning i att arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik och därmed få en snabbare och säkrare företagsstart.

Ett axplock ur utbildningens innehåll

  • Hur du gör din affärsidé till ett starkt varumärke?
  • Marknadsföring & försäljning / Hur du får lönsamma kunder?
  • Modern retorik – så kan du påverka vem du vill!
  • Få koll på ditt företags ekonomi – kalkylera och förstå rapporter!
  • Juridik & avtal – undvik misstag och fallgropar!

Kostnad

950 kr + moms.

Tid, plats & anmälan

6 tillfällen, kl 18.30–21.30 + 2 bonustillfällen med öppna föreläsningar där du går kostnadsfritt.

SKÖVDE Start måndag 20 januari. Om du har frågor vänder du dig till Ann-Sofie Persson (0723-12 22 24). Anmäl dig här!

MARIESTAD Start tisdag  28 januari. Om du har frågor vänder du dig till Ann-Sofie Persson (0723-12 22 24). Anmäl dig här!

LIDKÖPING Start tisdag 22 april (18.30–21.30). Om du har frågor vänder du dig till Kerstin Wångstedt (0510-223 00). Anmäl dig på lidkoping@nyforetagarcentrum.se.

Sagt av tidigare deltagare

”Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.” ”Bra struktur, duktiga föreläsare.” ”Man får en direkt linje in till företagandet.” ”Fått bättre trygghet i företagandet. Tips och bra dokument.”

Arrangör: NyföretagarCentrum Skaraborg

(Utbildningen stöttas av Kommunalförbundet Skaraborg)

Sidan uppdaterades 2020-02-03

Våra samarbetspartners