Hem

Välkommen till Företagarhjälpen!

Har du frågor kring avtal, finansiering, försäkringar med mera? Nu har du möjlighet att få svar på många av dina frågor.

Självklart kan du alltid boka tid på NyföretagarCentrum för att få ett bollplank kring hur du kan tänka framåt, se över ekonomi eller de stödpaket som kommit.

Men nu har vi på NyföretagarCentrum även i samverkan med några av våra samarbetspartners och Näringslivskontoret kraftsamlat kring mer specifika frågor. Vi har samlat ett team med olika kompetenser för att svara på dina frågor efter bästa förmåga. Vi har kunskap kring juridik, ekonomi, finansiering, försäkringar och mer därtill.

Det är helt kostnadsfritt att kontakta oss och ingen fråga är för liten eller för stor. Alla funderingar är lika välkomna. Du måste driva ett företag inom Falu Kommun. Alla samtal sker naturligtvis under sekretess. Så ta möjligheten att få konkreta tips och råd om hur du kan hantera idag, imorgon och framtiden, så att ditt företag förblir livskraftigt.

Företagarhjälpen är öppen från den 7 april till den 23 april:
tisdagar kl 13.00 – 15.00
torsdagar kl 09.00 – 11.00

För att kunna ta emot så många företagare som möjligt kommer varje ärende ha en tidsgräns på ca 15 min. Vi ber dig därför vara förberedd med de frågor som du vill få vägledning kring.

Boka genom att anmäla dig på naringslivskontoret@falun.se.

I mejlet behöver vi veta:
Företagsnamn
Kontaktperson
Mejladress och telefonnummer

Vid frågor är du välkommen att kontakta Helén på NyföretagarCentrum, falun@nyforetagarcentrum.se eller Jennie och Daniel på näringslivskontoret.

Jennie Fredriksson, tel. 023-830 31
Daniel Blomkvist, tel. 023-864 89

Företagarhjälpen sker i samarbete med:

Logga Dalarna Science Park
Europeiska unionens flagga
Logga Almi
Bjursås sparbank
Dalarnas försäkringsbolag
Swedbank
SEB

Sidan uppdaterades 2020-04-03

Våra samarbetspartners