Hem

 

Informationsmöte

Du kan välja på två olika teman på informationsmötena, Moms & Företagsformer eller Budget. Mötet omfattar 1,5 timme och sker i mindre grupper. Vi blandar teori med diskussion och du är välkommen att ta med egen dator för att under träffen ha möjlighet att arbeta med din egen affärsidé.

 

Moms & Företagsformer

Vill du lära dig mer om moms? Behöver du hjälp att söka F-skatt för att starta ditt företag?

På denna träff kommer vi att gå igenom grunderna i moms, visar hur du ska räkna för att momsen ska blir rätt samt gå igenom hur du gör för att söka F-skatt. Ta med din telefon eller dator samt ett mobilt bank-ID så kan du fylla i din egen ansökan under träffen. Du får även mer insikt i vilken företagsform som är den bästa för just din affärsidé.

 

 Låter det intressant? Boka här

 

Budget

ViIl du räkna på dina affärer och förstå skillnaden på en resultat- och likviditetsbudget? Vill du veta vad som skapar en hållbar budget?

”Det enda man vet om en budget är att den aldrig kommer att stämma”. Så kan det kännas men att lägga en budget för din verksamhet är en av de bästa åtgärderna för att få koll på affären i ditt företagande. Om du vill söka finansiering till ditt företag är en budget ett krav men även om du ska starta utan lånade pengar mår du och ditt företag bra av att ha en budget att följa.

På denna träff får du möjligheten att få en konkret genomgång av olika budgetar, du får tips och trix och prova på att budgetera. Ta med din dator så kan du arbeta på din egen budget under träffen.

 

 Låter det intressant? Boka här

Sidan uppdaterades 2019-09-09

Våra samarbetspartners