Hem

Våra samarbetspartners är vi stolta över

NyföretagarCentrums verksamhet finansieras av ett flera lokala företag och organisationer, samt av Falu Kommun. Det är bidragen från detta nätverk som gör att vi kan ge kostnadsfri rådgivning från företagare till blivande företagare.

Flera av våra samarbetspartner ger dessutom unika erbjudanden till dig som har besökt NyföretagarCentrum i Falun.

Läs mer om våra partners och de erbjudanden du kan ta del av.


Almi

Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser. Här hittar du bra mallar för både affärsplan och budget.

Läs mer om Almi


AnnonsbladetAnnonsbladet

Annonsbladet är Dalarnas största gratistidning. Genom att annonsera i tidningen kan du nå hela 104 000 hushåll och med 85 000 läsare. Du kan välja att annonser i en eller flera upplagor beroende på vilket område du vill nå. Tidningen delas ut varje söndag, är mycket populär att läsa och blir hos många liggandes som hela veckans tidning.

Läs mer om Annonsbladet

Erbjudande från Annonsbladet


Appelli Advokatbyrå

Appelli är en av Dalarnas största advokatbyråer. Här arbetar advokater tillsammans med biträdande jurister. Alla med egna kompetensområden och ett stort engagemang. Här får du som kund tillgång till 150 års samlad erfarenhet av juridik, rådgivning, processer och tvistelösning. Det vi säger att vi kan, det kan vi på djupet.

Läs mer om Appelli Advokater

Erbjudande från Appelli Adokater


bjursåssparbank

Bjursås Sparbank

Bjursås Sparbank arbetar främst med små- och medelstora företag som har verksamhet inom Falu Kommun. Fördelen med Bjursås Sparbank är att de kan skräddarsy lösningar för ditt företag med de produkter och tjänster som du är i behov av. Som en lokal samarbetspartner hjälper banken dig att utvecklas och synas.

Läs mer om Bjursås Sparbank


Dalarnas Försäkringsbolag dalarnas

Dalarnas Försäkringsbolag kan hjälpa dig med alla försäkringar du behöver för att trygg i ditt företagande. Du måste både försäkra ditt företag och sig själv. Beskriv din affärsidé så får du en skräddarsydd lösning utifrån den typ av företag som du ska bedriva.

Läs mer om Dalarnas Försäkringsbolag

Erbjudande från Dalarnas Försäkringsbolag


Egenbolageteb

Egenbolaget hjälper dig som vill arbeta som egen företagare men slippa all administration. Egenbolaget hanterar skatter, avgifter, moms, försäkringar, fakturering, bokföring och deklaration. Du skaffar och utför dina egna uppdrag får hjälp med administrationen och får en lön motsvarande den debitering den försäljning du har haft.

Läs mer om Egenbolaget


Falu Kommunfalukommun

Falu Kommun satsar på nyföretagande i kommunen. Näringslivskontoret arbetar hårt för kommunens företagare coh för att du som ny företagare ska utvecklas och och skapa ett livskraftigt företag. I samarbete med NyföretagarCentrum skapas skapas förutsättningar för detta och som ny företagare i Falun är du alltid välkommen att kontakta kommunen för för olika typer av tillstånd med mera.

Läs mer om Falu Kommun


Företagarna företagarna

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Som medlem i Företagarna har du tillgång till försäkringar, utbildning, rådgivning samt många olika erbjudanden som kan vara intressanta för dig som ny företagare.

Läs mer om Företagarna


Grant Thornton grantthornton

Grant Thornton är en redovisningsbyrå med fokus på ägarledda företag i varierande storlek. De erbjuder hjälp med redovisning, bokslut, revision och rådgivning med mera. Kontoret i Falun har kompetenta medarbetare som du med trygghet kan lämna din bokföring till. Tilllsammans bestämmer ni vilka delar du kan behöva hjälp med och vilka delar du skulle kunna göra själv,

Läs mer om Grant Thornton


Glimstedt Advokatfirmaglimstedt

Advokatfirman Glimstedt är en av Sverige största advokatbyråer med kontor i Falun. Målet är att erbjuda lösningar som du som kund kan känna dig trygg med. Med ett helhjärtat engagemang får du något mer än bara ren tolkning av lagen.

Läs mer om Advokatfirman Glimstedt


Handelsbanken7_partner

Handelsbanken är en lokal bank som tar lokala beslut. Med närhet till dig som kund ger banken kvalificerad rådgivning digitalt, på kontoret eller över telefon.

Läs mer om Handelsbanken


Hotel Falun

Hotel Falun, mitt i centrala Falun, är det familjära hotellet med de lokala alternativen. Här kan du bo, äta frukost, sova och konferera, allt i nyrenoverade och fräscha miljöer. Boka rum gör du enkelt genom hemsidan och att boka konferens är bara ett samtal bort.  Vi är ett prisvärt alternativ och med en engagerad och nära personal får du som gäst det bästa bemötandet.

Läs mer om Hotel Falun


LRF Konsultlrf

LRF Konsult är en av Sveriges störst rådgivnings- och redovisningsföretag. Med kvalificerad rådgivning och unik branschdata får du de bästa förutsättningar för att ditt företag ska utvecklas. LRF Konsult har den stora organisationens erfarenhet, resurser och kvalitet i kombination med närvaro och förståelse för den lokala marknaden.

Läs mer om LRF Konsult

*********************************************

Nordea10_partner

På Nordeas kundcenter för företagare får du hjälp med olika bankfrågor i din vardag så att du kan fokusera på det du är bra på – företagande. Du får alltid snabb hjälp med dina bankärenden, även på kvällar och helger. I Falun träffar du Evelina, Teemu eller Jonas, som alla kan hjälpa dig med det du behöver. Det är enkelt att bli kund hos Nordea. Det enda du behöver är mobilt Bank ID.

Läs mer om Nordea

*********************************************

Printeliten printeliten

Printeliten erbjuder allt inom tryck, exponering och profilprodukter. Såväl inomhus som utomhus. Behöver du material för marknadsföring? Hos Printeliten hittar du det mesta. Du kan dessutom få hjälp med logga, en folder eller ett reklamblad. Det går även bra att trycka i mindre upplagor, vilket brukar kunna vara bra för en ny företagare.

Läs mer om Printeliten

Erbjudande från Printeliten

*********************************************

Right Education righteducation

Right Education erbjuder smarta ekonomiutbildningar och kurser i redovisning, skatter och företagande. Du kan välja bland 70 olika utbildningar om allt från nyckeltal, arbetsrätt till hur du gör ett bokslut.

Läs mer om Right Education


Runsvik Revision runsvik

Runsvik Revision arbetar med redovisning och revision samt ekonomisk rådgivning till dig som är ny eller etablerad företagare.

Läs mer om Runsvik Revision


SEB13_partner

SEB erbjuder företagare finansiering på kort och lång sikt. Med Enkla Firman får du de viktigaste banktjänsterna för din enskilda firma. Det ingår bland annat ett företagskonto med bankgiro, en app och personlig rådgivning dygnet runt alla dagar.

Läs mer om SEB


14_partner

Swedbank

Med 600 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken. Erbjudandet Bättre Affärer ger dig som småföretagare rätt tjänster och bättre service. Du får alla produkter ett företag behöver och dessutom en årlig ekonomisk genomgång.

Läs mer om Swedbank


Sylwan & Fenger-Krogsylwan

Sylwan och Fenger-Krog är Dalarnas äldsta advokatbyrå med lång erfarenhet att hjälpa företagare inom olika områden. Genom att tänka nytt, effektivt och med dig som kund i fokus kan du känna dig trygg i att få bästa möjliga hjälp vad gäller affärsjuridik, tvistlösning samt vid konkurs eller obestånd.

Läs mer om Sylwan & Fenger-Krog


Unionen17_partner

Unionen är Sveriges största fackförbund med 650 000 medlemmar. Unionen välkomnar dig som egen företagare. I medlemskapet ingår många förmåner bland annat förmånliga försäkringar, affärsjuridisk rådgivning samt tillgång till affärscoach.

Läs mer om Unionen

Erbjudande från Unionen


vif

Vi Förenade

Vi Förenade hyr ut lokaler, butiker, kontor och bostäder till både privatpersoner och företagare i Falun och Borlänge. Fastigheterna underhålls frekvent och Vi Förenade satsar mycket på att utveckla sin fastigheter.

Läs mer om Vi Förenade


Yade Art

Yade Art arbetar med formgivning och fotografering. Här kan du få hjälp med bland annat en grafisk profil, hemsida, trycksaker, bilder och sociala medier med mera. Yade Art är det lilla företaget med den stora servicen. För Yade Art är inget uppdrag för stort eller för litet.

Läs mer om YadeArt


Sidan uppdaterades 2019-11-05

Våra samarbetspartners