Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20. 

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

På 3 år har vi varit behjälpliga vid 225 företagsstarter

NyföretagarCentrum Gästriklands siffror under 2019:

  • Hade vi totalt 206 rådgivningar
  • Var behjälpliga vid totalt 80  företagsstarter

Vi ställer inte in vi ställer om

Den pågående Corona pandemin innebär stora utmaningar för många företagare.

Genom samarbete med Microsoft kan Nyföretagarcentrum Gästrikland erbjuda dig som är företagare en kostnadsfri möjlighet att ta del av inspiration och kunskap för att stärka ditt företag och säkra dess överlevnad i samband med pandemins ekonomiska svallvågor. Genom utbildningarna rustas du och ditt företag för en förflyttning och omställning mot en hållbar framtid.

Genom att delta i utbildningarna stärker du ditt företags digitala arbete, vilket möjliggör för fler företag att kunna nå ut till potentiella kunder på en allt större marknad.

Utbildningarna är webbaserade och riktar sig till alla som driver företag oavsett storlek och bransch. Målet är att ge idéer och konkreta tips som man som företagare kan ta med sig i sitt fortsatta utvecklingsarbete både på kort och lång sikt.

Webbseminarierna är kostnadsfria

Anmälan sker via nedanstående länk

https://kickiwesterberg.se/gavle

 

 

 

 

 

 

Rådgivning ONLINE

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Coronaviruset. Vill du boka rådgivning hos NyföretagarCentrum eller har du en rådgivning inbokad? Nyföretagarcentrum kommer från och med måndag 16/3 att ersätta fysiska rådgivningar med rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon

 

Företagsakut

Gävle kommun öppnar företagsakut tillsammans med Nyföretagarcentrum Gästrikland

From 15 april kan företagare med verksamhet i Gävle få upp till 3 timmars konfidentiell och kosnadsfri rådgivning.

Företagare som vill ta hjälp av Företagsakut Gävle kontaktar Gävle kommuns näringslivsavdelning genom kommunens företagsservice 026-17 80 00 tonval 5 eller via mail på adressen gavle.kommun@gavle.se

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners