Hem

Nätverksträff 14 december på Yesbox

Välkomna till NyföretagarCentrum Göteborgsregionens första nätverksträff på nästan TVÅ år!

Inget mer zoom:ande, äntligen får vi ses igen och det ska vi se till att göra storstilat! Mingel, julfika och framför allt två spännande föreläsningar!

Visste du av 80% av företagens värde ligger i saker du inte kan ta
på; avtal, varumärken och arbetsmetoder. Dessa är immateriella
tillgångar. Under denna eftermiddag kommer Anna Lundqvist
från Patent- och registreringsverket (PRV) att hålla i föreläsning om hur du kan skydda och behålla kontrollen över ditt företags immateriella tillgångar!

Vi kommer även denna eftermiddag att få en föreläsning av Visma SPCS företagsexpert, Boo Gunnarsson, om hur du kan utveckla ditt företags marknadsföring och försäljning! Under denna föreläsning får du ta del av Boos kunskap och erfarenhet. Du kommer få konkreta tips på hur du kan tydliggöra ditt varumärke och din kommunikation med dina kunder.

Kvällen bjuder även på möjligheten att mingla med likasinnade inom entreprenörskap, skapande och start-up-världen. Nätverka, träffa oss och utvecklas som företagare, allt på en gång!

Anmälan
Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika. Anmäl dig via länken senast den 10 december: https://forms.gle/UiTUt8JFW7sMAj1u8

Välkommen den 14 december kl 13-17 till Yesbox i Gamlestan!

Länk till evenemanget!

Hur får du ditt företag att stå ut från mängden?

Vill du öka din kompetens inom marknadsföring och utveckla ditt företags kommunikation? NyföretagarCentrum Göteborgsregionen bedriver ett projekt ihop med svenska ESF-rådet vars syfte är att erbjuda kompetensutveckling för små och medelstora företag för att bidra till företags överlevnad och lönsamhet! Utbildningen är helt kostnadsfri!

Under hösten 2021 startar vi en utbildning inom Marknadsföring och PR där Berghs School of communication kommer att utbildare våra kursdeltagare! Du som deltagare kommer att få lära dig mer om marknadsföring, marknadsorientering, varumärkesbyggnad och vilka markandsföringskanaler man bör och kan använda sig av för att träffa rätt målgrupp – allt för att boosta ditt företagande! Berghs använder sig av action learning metoden, där du ihop med andra kursdeltagare kommer att få diskutera innehåll av föreläsningarna, lösa uppgifter och genomföra övningar för att verklighetsförankra det du lär dig under föreläsningarna! Utbildningen kommer att hållas digitalt över Zoom.

För att anmäla dig till vår utbildning inom marknadsföring, skicka ett mejl med ditt namn, personnummer, telefonnummer, företagsnamn, bolagsform, organisationsnummer och antalet anställda till dennis.dehiller@nyforetagarcentrum.se senast den 1 augusti.

För att kunna delta på utbildningen krävs det att du har ett registrerat företag i Sverige.

Vi önskar alla våra kunder en trevlig sommar!

Vi på NyföretagarCentrum Göteborgsregionen vill tacka alla fantastiska företagare och samarbetspartners och passa på att önska er alla en skön sommar! Vi stänger dock inte ner verksamheten helt, utan kommer under sommaren att erbjuda rådgivningar! Du bokar din rådgivning här!

 

Bli medlem i NyföretagarCentrum Göteborgsregionen!

NyföretagarCentrum Göteborgsregionen finns som ett stöd för alla som går i tankar om att starta eller nyligen har startat företag. Vår vision är att bidra till nya företagsstarter, men också att finnas som ett stöd när företagandet är som tuffast. Mentorskapet, stödet, rådgivningen och utbildningarna vi erbjuder är samtliga kostnadsfria, och vi finansieras genom våra medlemmar och samarbetspartners. Vill du bidra till ökad företagsamhet i Göteborgsregionen?

Bli medlem genom att swisha 300 kr till 123 190 6551 eller scanna QR-koden, eller skickat valfritt belopp för att bidra till vår verksamhet!

Som medlem blir du kontinuerligt uppdaterad om vår verksamhet och får inbjudan till spännande aktiviteter!

Utbildningsstart - Digitalisering!

Vi är stolta att välkomna er till vår första utbildningssatsning inom vårt EU-finansierade projekt ”Hållbar tillväxt”.

Vi kommer inleda projektet med en utbildning inom digitalisering där vi blanda teoretiska moment med praktiska moment för att du ska kunna ta nästa steg i ditt företagande! Undrar du hur du kan effektivisera ditt företagande genom att jobba mer digitalt? Eller vill du lära dig om hur man skapar en hemsida för ditt företag? Vi lär dig!

Tillsammans med Lexicon AB kommer vi att erbjuda just de praktiska moment som är avgörande för ditt företags utveckling! Kursen är uppbyggd på 3 timmar i veckan i 9 veckor och kommer är helt kostnadsfri!

Kursschemat och innehåll hittar du här!

Anmäl dig genom att skicka dina kontaktuppgifter och dina företagsuppgifter till dennis.dehiller@nyforetagarcentrum.se senast den 1 april 2021

 

Göteborgs kanal med rådhuset i bakgrunden

Kalendarium 2021

Nu har vi fyllt på vårt kalendarium med massa spännande föreläsningar, seminarier och andra event!

Vem behöver inte tips inför deklarationen? Eller hjälp med försäljning och sin digitala kommunikation? Kika in på vårt kalendarium och anmäl dig till våra spännande evenemang!

Viktig info med anledning av COVID-19

På grund av Coronaviruset och smittorisken vidtar Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen följande försiktighetsåtgärder:
Du har möjlighet att boka tid för rådgivning antingen via personligt möte, telefon eller online. Vi försöker skapa säkra möten för att minska smittorisken för Covid 19.

Kontakta oss på goteborgsregionen@nyforetagarcentrum.se för mer information.

 

Informationsmöten från Skatteverket

Skatteverket har löpande träffar med information för dig som nyföretagare. All information med kommande datum och teman hittar du på skatteverkets hemsida.

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag! Din affärsplan skapar du här!

 

NyföretagarCentrum i Göteborgsregionen erbjuder dig som är företagare en skräddarsydd kostnadsfri utbildning för att öka lönsamheten i ert företag

För ett företag är alla delar viktiga – från att skriva en genomtänkt affärsplan till att rekrytera rätt personal och att ta fram en produkt eller tjänst som kunderna efterfrågar. Att marknadsföra sig på rätt kanaler och utöka produkternas tillgänglighet är också avgörande för ett företags överlevnad och tillväxt.

Då vi står inför nya tider och just nu befinner oss mitt i en pandemi, vilket troligtvis kommer medföra ett stort efterskalv vill vi på NyföretagarCentrum erbjuda dig som företagare att gå en kostnadsfri utbildning för att stärka ert företags ställning på marknaden.

Varje utbildning kommer att anpassas efter deltagarens behov då utbildningen inleds med att kartlägga och analysera deltagarnas behov och kompetens inom fyra viktiga områden. Baserat på de behov som framkommer under denna analys kommer sedan utbildningar och dess nivåer skräddarsys efter ert behov.

Vi erbjuder utbildningar som kommer att hållas av experter inom följande områden:

  • Digitalisering
  • Marknadsföring
  • Budget och lönsamhet
  • Ledarskap och personalfrågor

Samtliga utbildningar kommer vara kostnadsfria då NyföretagarCentrum beviljats medel från Europeiska socialfonden för att stödja företagare och dess anställda i syfte att stärka sin ställning på marknaden. Utbildningarna vänder sig till företagare och deras anställda i Göteborgsregionen och Härryda.

Är du intresserad av att delta i utbildningarna?

Skicka ditt namn, kontaktuppgifter, företagsnamn och organisationsnummer till dennis.dehiller@nyforetagarcentrum.se

Antalet platser i projektet är begränsat till 85 därav vi tillämpar den så välkända principen ”först till kvarn”.

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20. 

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Är du sugen på Onlineutbildningar?

Vi har ett stort utbud av onlineutbildningar anpassade efter dig som ska eller precis har startat företag

Se våra E-utbildningar

Våra samarbetspartners