Hem

Vi på NyföretagarCentrum bedriver ett EU-finansierat projekt där vi har möjlighet att erbjuda kostnadsfria utbildningar för företagare

 

NyföretagarCentrum Göteborgsregionen bedriver ett projekt ihop med svenska ESF-rådet vars syfte är att erbjuda kompetensutveckling för små och medelstora företag, för att bidra till företagens överlevnad och lönsamhet. Vi kommer fram till augusti 2022 bedriva detta projekt där vi kommer erbjuda utbildningar inom några av företagandets svåraste och mest kritiska områden. Utbildningen är anpassad för egenföretagare och de önskemål som våra egenföretagare uttryckt i vår kompetensanalys. 

Vi kommer bland annat att erbjuda utbildningar inom

  • Digitalisering

  • Marknadsföring och PR

  • Praktisk företagsekonomi

  • Ledarskap och HR

 

 

Under våren 2021 påbörjar vi utbildningen inom digitalisering där Lexicon AB kommer undervisa våra kursdeltagare. Du som deltagare kommer få lära dig om digitalisering i praktiken. Vi blandar teoretiska moment, inspirationsföreläsningar och omvärldsbevakning med praktiska moment för att du ska kunna ta nästa steg i ditt företagande. Kursen är helt kostnadsfri och är uppbyggd på 3 timmar i veckan under 9 veckor och kommer hållas via Microsoft Teams.

Kursschemat och innehåll hittar du här!

 

Under augusti 2021 kommer vi att påbörja utbildningen inom Marknadsföring och PR. Syftet med denna utbildning är att bidra med kunskaper om hur egenföretagare kan lägga upp en strategisk kommunikationsplan, finna sin målgrupp och genom vilka kommunikationskanaler som man lyckas nå denna. Vi kommer också gå igenom sociala medier och hur man effektivt når ut till en stor mängd människor och olika typer av marknadsföringsstrategier. Mer information om detta kommer att komma längre fram. 

 

För att kunna delta på utbildningen krävs det att du har ett registrerat företag. 

 

Anmäl dig till kursen genom att skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter och företagsuppgifter till dennis.dehiller@nyforetagarcentrum.se

 

 

 

Sidan uppdaterades 2021-04-06

Våra samarbetspartners