Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20. 

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Har du semester och vill ta tag i din dröm om att starta företag?

Boka in rådgivning hos oss!

Vi har rådgivning runt om i Halland och nu finns också lediga tider för möten online! Ta tag i din dröm och kom vidare med stöd från erfarna och diplomerade rådgivare.

Boka här!

Bli en hjälte du också genom att bli en samarbetspartner till oss

Nu kan du också bli en hjälte!

NyföretagarCentrum Halland erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla människor som har en affärsidé och som vill starta eget företag. Vår rådgivning är kostnadsfri tack vare våra samarbeten med näringsliv och kommuner runtom i Halland.

Vad kan du och ditt företag göra för att hjälpa Hallands nyföretagare? – Kontakta oss nu!

 

Bli samarbetspartner nu!

Motivation & inspiration

Ditt varför driver dig framåt

Att driva företag innebär så mycket. Det är en hel livsstil! Fantastiskt och samtidigt svårt. Vet du ditt varför är det lättare att motivera dig själv när det är tufft. Kolla in Simon Sinek på Youtube, som skrivit boken ”Start with why”.

Find your why

Våra samarbetspartners