Hem

Rådgivning

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! Du kan gå på en eller flera rådgivningar, du driver processen i den takt du klarar av och önskar. Du bokar din rådgivning via länkarna nedan.

Vi går igenom och testar din affärsidé

  • Vi diskuterar din marknad
  • Vi belyser vad din marknadsplan bör innehålla
  • Vi prövar att din tidsplan är realistisk
  • Vi går igenom hur du gör budget och sätter priser
  • Vi hjälper dig med kontakter för att komma vidare i processen
  • Vi resonerar igenom vilka krav som ställs på dig som företagare
  • Vi tittar på olika företagsformer och behov av avtal

…och många andra frågor

Du driver processen själv och med rätt engagemang är du bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare. Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder vår verksamhet. Läs gärna mer om våra samarbetspartners och vad de kan erbjuda dig här.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.

Boka din rådgivning nu!

 

Nätverksträffar

NyföretagarCentrum Halland anordnar olika nätverksträffar där du får träffa andra företagare, bredda ditt nätverk och träffa våra samarbetspartners. Vi vet att genom att ständigt arbeta med att utveckla sitt nätverk kommer du lyckas bättre i din företagsstart. Boka in din nästa nätverksträff och träffa andra i samma situation som du.

Läs mer om aktuella träffar här.

Informationstillfällen

Hos NyföretagarCentrum Halland kan du få information om hur du börjar din resa i form av informationsträffar, som vi anordnar tillsammans med andra aktörer eller på egen hand runtom i Halland.

Läs mer om aktuella informationsträffar här.

Sidan uppdaterades 2022-01-17

Våra samarbetspartners