Hem

startImage3

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning.

HÄR hittar du rådgivare, lediga tider och bokar bästa dagen för dig ››

HÄR bokar du om du redan har kod / inloggning ››

• På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan.

• Förbered dig innan du kommer på individuell rådgivning.

• Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan: du hittar en interaktiv på nätet HÄR

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

– Information eller utbildning i grupp, för dig som går och funderar men inte är klar över förutsättningarna. Som regel sker sådana möten en gång per månad, oftast som ett frukostmöte. Du ser på listan över vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

– Introduktionsmöte, enskild rådgivning för dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Välj den plats som passar dig bäst!

– Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande. Du kan skicka ett mail till oss och föreslå egna tider som skulle passa.

Om du har fått en tid men inte kan komma: boka alltid av tiden senast dagen innan. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2019-10-08

Våra samarbetspartners