Hem

30 minuters kostnadsfri rådgivning

Erbjudande till dig som nyföretagare via NyföretagarCentrum

Att starta företag är spännande, men också en hel del att tänka på. Bokföring, bokslut, deklaration och fakturahantering kräver mycket tid, engagemang och kunskap. Vi på Aspia kan hjälpa dig hålla ordning och reda på dessa bitar från dag ett, så kan du fokusera på att driva och utveckla din nya verksamhet.

Nu erbjuder vi dig 30 minuters gratis rådgivning där vi svarar på frågor, ger tips att tänka på i uppstarten och vilka misstag du bör undvika. Efter den kostnadsfria rådgivningen ser vi tillsammans över vilken hjälp du och ditt företag har behov av framåt.

Mer information om hur vi kan hjälpa dig hittar du på www.aspia.se.

 

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under våren 2021.

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

 

Skapa din affärsplan här!

Årets Nyföretagare 2021

Priset Årets Nyföretagare 2021 delades ut på Haninge Företagardagar den 19 februari och den lyckliga vinnaren blev Jennie Ter-Borch ägare av Horsfjärdens Vandrarhem AB.

Juryns Motivering

Årets Nyföretagare har förverkligat sin dröm genom att starta och driva sitt eget företag inom turistbranschen.Horsfjärdens Vandrarhem gör det möjligt för både privatpersoner och företag att använda sig av deras tjänster under hela året. På ett förträffligt sätt har hon skapat ett hållbart företag som har genererat många kunder trots dessa svåra tider. Hon har siktet inställt på att bli en framgångsrik företagare, och kommer då också att vara en god förebild för andra och nya företagare. Med ett professionellt förhållande till sin verksamhet och sina kunder kommer hon att lyckas i sitt företagande.

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>