Hem

Årets Nyföretagare 2022 i Haninge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2022 i Haninge är utsedd! ⭐️
Stort grattis till Ieva Grinvalde och Marika Jönsson, Mig Group AB! ?

Juryns Motivering

Genom fin vänskap och hårt arbete har Ieva och Marika förverkligat sin dröm om en egen restaurang. Med en stor portion kärlek och en nypa lyckliga omständigheter har de skapat en fin mötesplats för sitt älskade Tungelsta. Gröna Huset bjuder inte bara sina gäster på en mysig atmosfär utan också på god mat och dryck. Med bred kompetens och ett professionellt förhållande till både sin verksamhet och sina kunder kommer de att lyckas i sitt företagande.

30 minuters kostnadsfri rådgivning

Erbjudande till dig som nyföretagare via NyföretagarCentrum

Att starta företag är spännande, men också en hel del att tänka på. Bokföring, bokslut, deklaration och fakturahantering kräver mycket tid, engagemang och kunskap. Vi på Aspia kan hjälpa dig hålla ordning och reda på dessa bitar från dag ett, så kan du fokusera på att driva och utveckla din nya verksamhet.

Nu erbjuder vi dig 30 minuters gratis rådgivning där vi svarar på frågor, ger tips att tänka på i uppstarten och vilka misstag du bör undvika. Efter den kostnadsfria rådgivningen ser vi tillsammans över vilken hjälp du och ditt företag har behov av framåt. Läs mer här!

Aspia Go – ekonomitjänsten för dig som hellre fokuserar på det du kan bäst. Med Aspia Go behöver du bara göra det nödvändigaste när det kommer till bokföring, fakturering och lönehantering. Resten fixar Aspia. Du får en notis i appen när något behöver göras, och där hittar du dessutom en tydlig överblick av företagets ekonomi. Läs mer om Aspia Go här!

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

Skapa din affärsplan här!

NyföretagarCentrums e-kurser

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra e-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>