Hem

Årets Nyföretagare 2024 i Haninge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2024 i Haninge är utsedd! ⭐️
Stort grattis till Natalie Vaneker, Lugnets Djur och Natur AB!

Juryns Motivering

Med gedigen arbetslivserfarenhet inom socialtjänsten valde Årets Nyföretagare Natalie Vaneker att förverkliga sin dröm om en daglig verksamhet för personer med funktionsvariationer. Tanken väcktes i samband med köpet av en gård där de grundläggande förutsättningarna fanns för ett eget företag inom branschen. På Lugnets Djur och Natur i Västerhaninge får brukarna möjligheten att utvecklas utifrån sina individuella viljor och förmågor samt stödet till att bli så självständiga som möjligt. Med ett gott hjärta, hög kompetens och ett professionellt förhållningssätt har Natalie Vaneker idag uppdrag från flera kommuner och är därmed en god förebild för kommande entreprenörer!

Har du råd att strunta i en företagsförsäkring?

Handen på hjärtat, har du en företagsförsäkring? Om svaret på frågan är ja, har du då koll på om både du och din verksamhet är rätt försäkrad? Vilken typ av företagsförsäkring du behöver beror på vilken typ av verksamhet du driver och självklart ska du välja en som täcker just dina behov. Men en sak är säker, din hemförsäkring täcker ingenting av det du äger eller gör i ditt företag!

Vi har pratat med Johan Hagman, försäkringsförmedlare, hos vår samarbetspartner Hjerta Södertörn för att reda ut lite begrepp och vilka olika misstag som är vanliga när det kommer till just företagsförsäkringar.

Läs mer här!

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

Skapa din affärsplan här!

Årets Nyföretagare 2023 i Haninge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2023 i Haninge är utsedda! ⭐️ Stort grattis Philip Kuehn Krylborn och Tim Kindingstad Spaak, Tille Bygg AB! 🎉

Juryns Motivering

Årets Nyföretagare har förverkligat sina drömmar genom att starta och driva sitt eget företag inom byggbranschen. Ett företag som vänder sig till både privatpersoner och företag.
På ett förträffligt sätt har de skapat ett hållbart företag som redan genererat många kunder. Med hög kompetens och ett professionellt förhållningssätt till både verksamheten och sina kunder kommer de lyckas i sitt företagande samt vara goda förebilder för kommande entreprenörer.

NyföretagarCentrums e-kurser

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra e-kurser här

Årets Nyföretagare 2022 i Haninge!

⭐️ Årets Nyföretagare 2022 i Haninge är utsedd! ⭐️
Stort grattis till Ieva Grinvalde och Marika Jönsson, Mig Group AB!

Juryns Motivering

Genom fin vänskap och hårt arbete har Ieva och Marika förverkligat sin dröm om en egen restaurang. Med en stor portion kärlek och en nypa lyckliga omständigheter har de skapat en fin mötesplats för sitt älskade Tungelsta. Gröna Huset bjuder inte bara sina gäster på en mysig atmosfär utan också på god mat och dryck. Med bred kompetens och ett professionellt förhållande till både sin verksamhet och sina kunder kommer de att lyckas i sitt företagande.

Läs mer om Ieva och Marika

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>