Hem

Årets nyföretagare i Haninge - Caradonna Trädgårdsdesign

Grattis Helena Gustafsson som med sitt företag Caradonna trädgårdsdesign utsågs till Årets Nyföretagare i  Haninge på Näringslivets dag den 15 februari!

Juryns motivering:
Årets Nyföretagare har förverkligat sin dröm att starta och driva sitt eget företag inom trädgårdsdesign.
Företaget Caradonna Trädgårdsdesign gör det möjligt för både privatpersoner och företag att skapa en unikt utformad trädgård med fokus på att vara både lättskött och vacker.
Med hållbara lokala produkter skapas en utomhusmiljö
som andas harmoni och skönhet.
På ett förträffligt sätt har hon skapat ett hållbart företag som kommer att generera många kunder framöver.
Hon har siktet inställt på att inom fem år vara en framgångsrik företagare, gärna tillsammans med andra och hon kommer då också att vara
en god förebild för nya företagare.
Med hög kompetens, ett professionellt förhållande till sin verksamhet och sina kunder kommer hon att lyckas i sitt företagande.

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

 

Skapa din affärsplan här!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>