Hem

Börja skriva din affärsplan!

Vi ger dig feedback på din affärsplan; affärsidé, kunder, marknadsföring och går igenom din budget för en bättre företagsstart!

 

Skapa din affärsplan här!

Årets Nyföretagare 2020

Årets Nyföretagare delas ut till en verksamhet som på kort tid åstadkommit iögonfallande resultat. Priset Årets Nyföretagare 2020 delades ut på Näringslivets dag den 7 februari och den lyckliga vinnaren blev Jack Jacobson, Jackson Elkonsult AB.

Juryns Motivering

Årets Nyföretagare har förverkligat sin dröm genom att starta och driva sitt eget företag inom elbranschen. Företaget Jackson Elkonsult AB gör det möjligt för både privatpersoner och företag att använda sig av hans tjänster. På ett förträffligt sätt har han skapat ett hållbart företag som har generera många kunder. Han har siktet inställt på att inom fem år vara en framgångsrik företagare, gärna tillsammans med andra och kommer då också att vara en god förebild för nya företagare. Med hög kompetens, ett professionellt förhållande till sin verksamhet och sina kunder kommer han att lyckas i sitt företagande.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>