Hem

Årets Nyföretagare i Haninge 2018 - Hardhat AB Fredrik Sandebert

Juryns motivering

Att sätta samman delar och spegla sin samtid genom nya kommunikationsmetoder – resulterade i en produkt, och IT-hjälpmedel för byggbranschen.

Genom envishet, erfarenhet och kunskap, lyhörd för kundens behov – har denna kloka entreprenör lyckats formge digitala, moderna och användarvänliga redskap för att minska risken och öka tydligheten med ett långsiktigt projektverktyg med unika funktioner.

Det kan vara t.ex. att snickaren kan stämpla in –ut, ha koll på ritningar och andra webbaserade projektverktyg för ett lyckat byggprojekt.

 

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Årets nyföretagare i Haninge - Axelro AB

Se filmen om Axelro´s resa in i företagarvärlden!

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>