Hem

Verksamhetsledare

Josefin Hildinge har i 14 år arbetat som projektledare på NyföretagarCentrum Sverige med mentorprogrammet, mässan Eget Företag och kampanjer och har ett brett nätverk inom näringsliv, organisationer och myndigheter. Josefin är utbildad civilekonom med inriktning på entreprenörskap.

Inger Wickbom är rådgivare och ordförande på NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge och driver  konsultföretaget Consultinger AB. Hon har arbetat i södra Stockholm i mer än 25 år och har ett brett kontaktnät inom näringsliv, organisation och myndigheter. Inger har också erfarenhet av kooperativt företagande och driver e-handel.

Dalal Nasr är utbildad ekonom som har erfarenhet inom bank och finans, företagsrådgivning samt affärsutveckling. Hon är själv egen företagare och brinner för etableringen av nya livskraftiga företag. Dalal hjälper gärna med bland annat budget och ekonomifrågor och talar flytande arabiska och franska.

Anna Rogers har i drygt 10 år arbetat som projektledare på NyföretagarCentrum Sverige med mässor och kampanjer och har ett brett nätverk inom näringsliv, organisationer och myndigheter. Hon har en bakgrund från resebranschen och talar flytande engelska.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Sidan uppdaterades 2022-02-13