Hem

Halvårsträff i april för Mentorprogrammet 2022/2023

En mycket lyckad halvårsträff inom Mentorprogrammet i fredags. Tack Landvetter Inomhusgolf för att vi fick vara i era lokaler och tack till Bildfeeling och Johan Arnmarker för alla bilder.  Tack även till samarbetspartners, privata företagsledare inom kommunen, styrelsen som var inbjudna och spontant coachade våra adepter. Tack Fredrik Olsson, Näringslivschef Härryda Kommun för att du kom. Extremt uppskattat och ett nytt upplägg för framtida träffar. Tack till Kaffebubblan för galet goda sallader. Vår samarbetspartner Nevres Keranovic – Aiana Marknadsföring höll en workshop inom SEO   Hör gärna av dig till honom om du behöver hjälp med allt från att bygga en hemsida och starta upp dina digitala kanaler till att utveckla din marknadsplan och skapa strategier för att öka ditt företags synlighet och försäljning. https://www.aianamarknadsforing.se/

Starta Eget Guiden

Det är inte alltid så lätt att veta att man har koll på det viktigaste när man planerar sin företagsstart. Vissa saker är också lätta att glömma bort när verksamheten väl kommit igång och allt flyter på. Med hjälp av Starta eget guiden kan du enkelt göra en egen avstämning.

Starta eget-guiden

Uppstartslån för nyföretagare

Genom ett unik samarbete mellan NyföretagarCentrum och Marginalen Bank finns nu Uppstartslånet – en möjlighet för nyföretagare att låna upp till 250 000 kr.

 

Läs mer om lånet!

Kalendarium våren 2019

Kalendarium 2023

Nu har vi fyllt på vårt kalendarium med massa spännande föreläsningar, seminarier och andra event!

Vem behöver inte tips inför deklarationen? Eller hjälp med försäljning och sin digitala kommunikation? Kika in på vårt kalendarium och anmäl dig till våra spännande evenemang!

Föreläsningar våren 2023 Kalendarium plus artikel

  • 15 maj Föreläsning markandföring i Sociala Medier, Lakehoue Wendelstrand

Program för hösten 2023 kommer

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan!

Informationsmöten från Skatteverket

Skatteverket har löpande träffar med information för dig som nyföretagare. All information med kommande datum och teman hittar du på skatteverkets hemsida på länken nedan.

Mer info och anmälan!

Mentorprogrammet 2022-2023

Anmäl dig nu senast 15 september för 2022-2023.

7 mentor/adeptpar är igång i mentorprogrammet för 2022-2023. Adepterna har spännande affärsidéer inom olika branscher och årets mentorer är noga matchade av Nyföretagarcentrum för att komplettera varandra. Adepten träffar sin mentor 1-12h per månad under 1 år.  Det är 3 gemensamma träffar som leds av Helene samt 6 nätverks- fortbildningsträffar med gästföreläsare under året.

Är du intresserad av att få mer information?  Du kan läsa mer om programmet på Mentor Eget Företag eller maila helene.johansson@nyforetagarcentrum.se.

Anmäl dig nu senast 15 augusti 2023, mentorprogrammet startar i september/oktober 2023.

Mentorprogrammet drivs via Tillväxtverket och vi väntar på tilldelning, samt vilka fokusområden de vill ha. Kvinnliga företagare, unga (under 35 år) och personer icke födda i Sverige är alltid prioriterade grupper.

 

Anmäl dig nu senast 15 september för 2022-2023.
Begränsat antal platser
helene.johansson@nyforetagarcentrum.se

 

Vi är stolta att presentera våra samarbetspartners

Tack för att ni stöttar vår verksamhet att hjälpa nyföretagare!

NyföretagarCentrum verksamhet finansieras av ett stort antal lokala företag och organisationer samt av kommunen. Det är bidragen från detta stora nätverk som gör att vi kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare.

Du som går i tankarna att starta företag, eller som redan är företagare, har stor nytta av våra samarbetspartners. De är lika intresserade av dig och din framgång som vi på NyföretagarCentrum. Tveka inte att kontakta dem för ställa frågor som rör deras expertområde.

Här kan du se vilka de är

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Börja idag!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

e-kurser

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Aiana marknadsföring är experter på webbutveckling & digital marknadsföring