Hem

Årets Nyföretagare 2019 i Härryda Kommun

Felicia Laurell

Under festliga omständigheter på Näringslivskvällen som i år gick av stapeln på Råda Rum i Mölnlycke, presenterade Helene Johansson och Gunnar Häggström

Årets Nyföretagare i Härryda Kommun

Felicia Laurell med företaget Affingos AB

Vi säger grattis och önskar fortsatt framgång!

Titta gärna in på Affingos webshop och följ Felicia i hennes blogg!

Läs motiveringen här

Satu Jonsson, marknadsföring i sociala medier

Föreläsning

Marknadsföring i sociala medier, annonser, strategi och trender

Undrar du hur man skapar en annons som väcker intresse från dina kunder för det du säljer? Vill du lära dej strategier, hur man skall tänka kring annonsering i sociala medier, och veta vilka trender som gäller just nu? Då är detta tillfälle något för dig!

Läs mer och anmälan

Kalendarium våren 2019

Nu är det dags!

Vårens program finns nu att läsa och ladda ner. Det är mycket på gång, så låt dig inspireras! Eller kanske vill du hålla i en föreläsning? Mer information hittar du i programmet (klicka på bilden).

Kalendarium våren 2019

Mentorprogrammet 2018-2019

Anmäl dig nu för 2019-2020!

Tolv mentor/adeptpar är igång för 2018-2019. Adepterna har spännande affärsidéer inom olika branscher och årets mentorer är som vanligt top of the best! Det ska bli spännande att följa utvecklingen.

Funderar du på att starta företag under 2019-2020 är du välkommen att anmäla dig till nästa program som startar i mitten av maj 2019.

Du kan läsa mer om programmet på Mentor Eget Företag.

Har du frågor eller vill anmäla dig kan du skicka ett mail till harryda@nyforetagarcentrum.se.

Klicka på bilden för mer information!

Vi är stolta att presentera våra samarbetspartners

Tack för att ni stöttar vår verksamhet att hjälpa nyföretagare!

NyföretagarCentrum verksamhet finansieras av ett stort antal lokala företag och organisationer samt av kommunen. Det är bidragen från detta stora nätverk som gör att vi kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare.

Du som går i tankarna att starta företag, eller som redan är företagare, har stor nytta av våra samarbetspartners. De är lika intresserade av dig och din framgång som vi på NyföretagarCentrum. Tveka inte att kontakta dem för ställa frågor som rör deras expertområde.

Här kan du se vilka de är

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Börja idag!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

e-kurser

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>