Hem

Kunskapskväll 2018-04-19

Digital marknadsföring och försäljning B2B

Det här är en kväll för dig som nyligen har startat eget företag eller om du drivit företag några år men fortfarande försöker hitta ett effektivt arbetssätt för att marknadsföra och sälja sina produkter och tjänster.

Vi vet av erfarenhet att det är en av de största utmaningarna för företagare att lyckas med.

Efter kvällen har du fått en bra grund för att planera din digitala marknadsföring. Du kommer också att få tips om hur du ska få veta om kunden är beredd att köpa och hur du driver en affär mot avslut där både kund och du blir nöjd.

 

 

Läs mer och anmäl dig här

Årets Nyföretagare 2018 i Härryda Kommun

Råda Bot Hund och Kattklinik

Under festliga omständigheter på Näringslivskvällen som i år gick av stapeln på Råda Rum i Mölnlycke, presenterade Monica Crusner Årets Nyföretagare i Härryda Kommun

Råda Bot Hund och Kattklinik

Vi säger grattis och önskar fortsatt framgång!

Läs motiveringen här

Mentorprogrammet 2017-2018

Nu är vi igång!

Fem mentor/adeptpar är igång för 2017/2018. Adepterna har spännande affärsidéer inom olika branscher och årets mentorer är som vanligt top of the best! Det ska bli spännande att följa utvecklingen fram till oktober 2018 då nästa gäng drar igång.

Funderar du på att starta företag under 2018/2019 är du välkommen att anmäla dig till nästa program som startar i mitten av oktober 2018.

Du kan läsa mer om programmet på Mentor Eget Företag.

Har du frågor eller vill anmäla dig kan du skicka ett mail till harryda@nyforetagarcentrum.se.

Klicka på bilden för mer information!

Vi är stolta att presentera våra samarbetspartners

Tack för att ni stöttar vår verksamhet att hjälpa nyföretagare!

NyföretagarCentrum verksamhet finansieras av ett stort antal lokala företag och organisationer samt av kommunen. Det är bidragen från detta stora nätverk som gör att vi kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare.

Du som går i tankarna att starta företag, eller som redan är företagare, har stor nytta av våra samarbetspartners. De är lika intresserade av dig och din framgång som vi på NyföretagarCentrum. Tveka inte att kontakta dem för ställa frågor som rör deras expertområde.

Här kan du se vilka de är

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners