Hem

Mölnlycke 13 april 2022

Årets Nyföretagare 2022

När sommarens Frankrikesemester ställdes in 2020 på grund av Corona och längtan efter franska delikatesser blev allt för stor, bestämde sig de två Mölnlyckeborna Kristin Brulay och Sofia Mårtensson att Frankrike fick helt enkelt komma till Härryda. Crepehällarna beställdes, menyn skapades och precis intill Råda Säteri öppnade Crépe et Ciel. Vad som började som ett litet sommaräventyr utvecklade entreprenörsduon snabbt till en etablerad verksamhet.

Om Crépe et Ciel Råda Säteri Mölnlycke:

När sommarens Frankrikesemester ställdes in 2020 på grund av Corona och längtan efter franska delikatesser blev allt för stor, bestämde sig de två Mölnlyckeborna Kristin Brulay och Sofia Mårtensson att Frankrike fick helt enkelt komma till Härryda. Crepehällarna beställdes, menyn skapades och precis intill Råda Säteri öppnade Crépe et Ciel. Vad som började som ett litet sommaräventyr utvecklade entreprenörsduon snabbt till en etablerad verksamhet.

Till Årets Nyföretagare i Härryda kommun 2021 har utsetts

Crépe et Ciel Råda Säteri Mölnlycke: Kristin Brulay och Sofia Mårtensson’

Årets Nyföretagare 2021

Mölnlycke 20 mars 2021

I onsdags kröntes årets nyföretagare!

Motiveringen lyder: Med djup och bred kunskap, engagemang och driv har dessa personer skapat en mycket väl genomtänkt affärsplan och startat ett välmående företag i en mycket konkurrensutsatt bransch!

Vinnare är – Growing Leaders

Annika Stålhandske & Emelie Palmér

STORT GRATTIS!

Mentorprogrammet 2020/202 är

Mölnlycke 22 mars 2020

Karoline har nominerat sin mentor Karin Kempe till Årets Mentor! Vi håller tummarna! Karoline hittar ni på Råda Säteri i Mölnlycke och på www.way-of-life.se

Sidan uppdaterades 2023-05-25

Aiana marknadsföring är experter på webbutveckling & digital marknadsföring