Hem

Rådgivning med våra erfarna rådgivare

Håller din affärsidé eller behöver den utvecklas? Har du gjort en budget? Hur planerar du att marknadsföra dina produkter eller tjänster? Boka en tid med någon av våra rådgivare – de hjälper dig att starta eget på bästa möjliga sätt.

Läs mer om vår rådgivning

Starta-eget-träffar och kurser för nyföretagare

Förutom kostnadsfri rådgivning erbjuder vi starta-eget-träffar och kurser i aktuella ämnen, till exempel inom försäkringar, finansiering och marknadsföring.

Starta-eget-träffar / kurser

Kostnadsfritt mentorskap

Är du nyföretagare och söker en mentor? Via NyföretagarCentrum Jämtlands mentorprogram för nyföretagare har du chansen att få en erfaren och kostnadsfri mentor under ett år – för att bli ännu starkare och tryggare i din nya roll som företagare.

Läs mer om mentorskap

Nyheter

NyföretagarCentrum Jämtland/Härjedalen söker rådgivare!

Vi erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning till alla som vill starta eget företag i vårt län. Det innebär att vi möjliggör att fler nya, livskraftiga företag bildas som i sin tur bidrar till samhällets utveckling! Nu söker vi dig som brinner för företagande och vill göra en stark insats för ett levande näringsliv i Ragunda och Bräcke.

Läs mer

Årets Nyföretagare i Jämtland Härjedalen 2023: Josefine och Erik, Byggtjänst i Hoting

Årets nyföretagare är två unga vänner som har visat ett enastående engagemang och mod genom att ta sig an den utmanande uppgiften att förvärva och driva företag i sin hembygd. Utan företagarerfarenhet i en konservativ bransch har man med entreprenörsdriv och energi drivit ett förändringsarbete från dag 1. Genom att digitalisera och sätta personalen i fokus har man skapat ett hållbart och lönsamt företag.

 

 

Årets Mentor 2023: Maria Svensson Wiklander

Motivering:
”Genom ett djupt engagemang, med mycket glädje och stöd, genom att generöst dela med sig av kunskaper, erfarenheter och nätverk, så har hon inspirerat till ett mindset som kommer bära adepterna in i framtiden. Med en blandning av utmanande frågor och vägledande råd så har adepterna stärkts både som personer och som företagare, och med sitt företag står de rustade att bidra till ett mer hållbart och välmående samhälle.”

Samarbetspartners