Hem

Erfarna och personliga rådgivare

Håller din affärsidé eller behöver den utvecklas? Har du gjort en budget? Hur planerar du att marknadsföra dina produkter eller tjänster? Boka en tid med våra rådgivare för bästa möjliga start på ditt företagande.

Här hittar du våra rådgivare

Kostnadsfritt mentorskap

Ta chansen att bli ännu starkare och tryggare i din nya roll som företagare. Via NyföretagarCentrum Jämtland har du chansen att få en erfaren och kostnadsfri mentor under ett år. Du som vill bli mentor är självklart också välkommen att höra av dig!

Läs mer om mentorskap

Aktiviteter för nyföretagare

Förutom kostnadsfri rådgivning erbjuder vi informationsträffar och utbildningar i aktuella ämnen, till exempel inom försäkringar, finansiering och marknadsföring.

Här hittar du vårt kalendarium

Nyheter

Välkommen Olle! Ny verksamhetsansvarig och rådgivare

Olle Martinelle har fått uppdraget som verksamhetsansvarig och rådgivare för Nyföretagarcentrum Jämtland Härjedalen. Han har 30 års erfarenhet inom fordons-och IT-branschen, är företagsmäklare inom Exitpartner och delägare i det Jämtländska riskkapitalbolaget Tillväxtkassan i Trångsviken.

Kontakta Olle om du har frågor om NyföretagarCentrum eller vill boka rådgivning.

Väx som företagare! Var med i vårt mentorprogram.

Vill du växa som företagare? Anmäl dig då till vårt mentorprogram. Du kommer att få en mentor som hjälper dig att utvecklas i din företagarroll.
Anmäl dig till vår mentorhandledare Karin Örnfjäll. Karin är också rådgivare i Krokom och Östersund.

Läs mer

Grattis Årets nyföretagare 2017 - Hede Kött & Chark!

Stort grattis till Niklas och Jesper på Hede Kött & Chark som tog hem priset som Årets nyföretagare 2017.

Se filmen här

Shoppis blev Årets Nyföretagare i Sverige!

Stort grattis till Shoppis som har tilldelats utmärkelsen Årets Nyföretagare i Sverige 2017. Marielle och Ulrica är två av många fantastiskt duktiga entreprenörer i regionen. Utmärkelsen ger inte bara välförtjänt uppmärksamhet till dem utan visar också att vi jobbar på ett framgångsrikt sätt med nyföretagande. Förra året blev Östersund Årets Nyföretagarkommun och nu rodde regionen alltså hem priset Årets Nyföretagare. Härligt jobbat alla inblandade!

Maria är Årets Mentor 2017

Maria Rubensson har utsetts till Årets Mentor 2017. Adepten Anki Engström Fälth med företaget Greenovate i Ås har under mentoråret utvecklats enormt och sett företaget växa.

Funderat på att starta företag? Prata med Ulrica eller någon av våra andra rådgivare!

Se filmen om hur våra rådgivare kan stötta dig som funderar på att starta företag.

Till filmen!

Ulrica är vår nya affärsrådgivare

Vi säger hej och välkommen till Ulrica Hellström som är ny rådgivare hos oss. Kontakta gärna henne eller någon av våra andra rådgivare om du har funderingar kring att starta nytt företag.

Våra rådgivare

Grattis Shoppis! Årets nyföretagare 2016

Marielle Brovinger och Ulrica Lindholm på Lindvinger AB/ Shoppis blev Årets nyföretagare 2016. Deras affärsidé är: ”Andra chansen för dina prylar”.

Läs mer

Lär känna de nominerade till Årets nyföretagare

De nominerade till Årets nyföretagare är Marielle och Ulrica på Shoppis, Leif på Frösöbageriet, Daniel på Hallvikens Mekaniska Verkstad och Pernilla på LakeHouse Media. Stort grattis säger vi och passar på att presentera dem lite närmare.

Läs mer om de nominerade

Det här kan vi hjälpa till med!

Ingrid Lilja är en av Nyföretagarcentrums rådgivare. Se filmen där hon berättar vad vi kan hjälpa till med samt hitta kontaktuppgifter till alla våra rådgivare via länken nedan.

Våra rådgivare

Lars är vår nye rådgivare i Härjedalen

Nyföretagarcentrum har startat verksamhet i Härjedalens kommun och vår nya rådgivare på plats heter Lars Bygdén. Se en film med honom och hitta våra övriga rådgivare via länken nedan.

Våra rådgivare

Östersund blev Årets Nyföretagarkommun

Östersund utsågs i konkurrens med sex andra kommuner till Årets Nyföretagarkommun 2016. Bakom priset står Visma.

Ny rådgivare i Strömsund

Vi säger välkommen till vår nya rådgivare i Strömsund. Han heter Bengt Wiklander och börjar efter årsskiftet.

Våra rådgivare

Samarbetspartners