Hem

Rådgivning med våra erfarna rådgivare

Håller din affärsidé eller behöver den utvecklas? Har du gjort en budget? Hur planerar du att marknadsföra dina produkter eller tjänster? Boka en tid med någon av våra rådgivare – de hjälper dig att starta eget på bästa möjliga sätt.

Läs mer om vår rådgivning

Starta-eget-träffar och kurser för nyföretagare

Förutom kostnadsfri rådgivning erbjuder vi starta-eget-träffar och kurser i aktuella ämnen, till exempel inom försäkringar, finansiering och marknadsföring.

Starta-eget-träffar / kurser

Kostnadsfritt mentorskap

Är du nyföretagare och söker en mentor? Via NyföretagarCentrum Jämtlands mentorprogram för nyföretagare har du chansen att få en erfaren och kostnadsfri mentor under ett år – för att bli ännu starkare och tryggare i din nya roll som företagare.

Läs mer om mentorskap

Nyheter

NyföretagarCentrum Jämtland/Härjedalen söker rådgivare!

Vi erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning till alla som vill starta eget företag i vårt län. Det innebär att vi möjliggör att fler nya, livskraftiga företag bildas som i sin tur bidrar till samhällets utveckling! Nu söker vi dig som brinner för företagande och vill göra en stark insats för ett levande näringsliv i Ragunda och Bräcke.

Läs mer

Årets Nyföretagare i Jämtland Härjedalen 2022: Anton Säwström

Priset går till en person som vågar sticka ut hakan, går på okänd mark och som spänner bågen högt. Stort grattis Anton Säwström på Säwström Consulting!

Det finns en stor potential och företaget har tidigt skaffat sig en internationell kundbas, affärsidén ligger rätt i tiden och företaget är en del av den digitala transformationen som pågår.

Med affärsidén att hjälpa företag att sälja via Amazon startade Anton sitt företag i november 2020. Efter att ha kommit igång med några kunder hittade han kollegor i branschen och slog sig ihop med dem, nu driver de Amazonbyrån Amzello ihop.

 

 

Årets Mentor 2022: Jonas Norrman

Stort grattis även till årets mentor, Jonas Norrman, som har varit mentor åt Anton Säwström.

Antons motivering:
”Jonas har lyssnat på mina specifika behov och låtit mig själv identifiera utmaningar och svårigheter. Och ibland har jag själv hittat lösningar genom samtalen och ibland har han givit mig exempel från sin företagarresa. Jag har alltid sett fram emot våra möten och alltid lämnat dem med mer energi och en riktigt skön, positiv känsla. Jag är tacksam att jag kom i kontakt med just Jonas.”

Samarbetspartners