Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20. 

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Rådgivning med våra erfarna rådgivare

Håller din affärsidé eller behöver den utvecklas? Har du gjort en budget? Hur planerar du att marknadsföra dina produkter eller tjänster? Boka en tid med någon av våra rådgivare – de hjälper dig att starta eget på bästa möjliga sätt.

Läs mer om vår rådgivning

Starta-eget-träffar och kurser för nyföretagare

Förutom kostnadsfri rådgivning erbjuder vi starta-eget-träffar och kurser i aktuella ämnen, till exempel inom försäkringar, finansiering och marknadsföring.

Starta-eget-träffar / kurser

Kostnadsfritt mentorskap

Är du nyföretagare och söker en mentor? Via NyföretagarCentrum Jämtlands mentorprogram för nyföretagare har du chansen att få en erfaren och kostnadsfri mentor under ett år – för att bli ännu starkare och tryggare i din nya roll som företagare.

Läs mer om mentorskap

Nyheter

Samarbetspartners