Hem

Informationsträff, Mentorprogrammet, torsdag 19 augusti kl. 17:00-18:00

Vill du ha en mentor under ett års tid?

Är du nystartad (eller på gång att bli) företagare i Jönköping, Habo eller Mullsjö?

Under cirka en timme går Nisse & Linda igenom vad vårt mentorprogram innebär och hur upplägget ser ut. Här får du också veta vad du kan förvänta dig av en mentor, men även vad som förväntas utav dig som adept!

Plats: Klubbhusgatan 15B, Jönköping
Vi bjuder på tilltugg och dryck.
Varmt välkommen!

 

Boka plats

Seminarie 4 oktober kl. 17-19

Skapa framgång via digital marknadsföring

Genom en bra synlighet med hemsida, sociala medier och egen profil skapas massvis av möjligheter och på det här seminariet kommer vi gå igenom några av grunderna för att lyckas med den digitala marknadsföringen, samt få lite trendspaning.

Rent praktiskt så kommer du få med dig ett verktyg som du kan använda för att skapa din egen nisch och få lite bättre koll på din marknadsföring och din hemsida.

Joel Sundström har jobbat med digital marknadsföring sedan 2008 och sett branschen växa sedan dess. Nu hjälper han företag synas och märkas på en allt större arena där konkurrensen är stentuff. Men om man lyckas med den digitala marknadsföringsresan kan man få oanade effekter i sitt företag.

Plats: Klubbhusgatan 15B, Jönköping

Vi bjuder på tilltugg och dryck!

Välkommen!

Boka plats

Mullsjö 7 oktober kl. 17:30-19:30

AW för nya företagare

Vare sig du funderar på att starta företag, eller redan startat, vet vi att nätverkandet är extra viktigt. Därför har vi styrt ihop en After Work där du får bolla dina tankar och idéer med andra som likt du är i startgroparna av resan.

Under kvällen kommer du att få en inblick i grunderna i att starta en e-handel. Science Park digitala expert Simon Sleman kommer bl.a. att gå igenom:

Vad är viktigt att tänka på innan man startar en e-handel?
Hur bygger man ett varumärke?
Hur skapar man en digital relation till sina kunder och hur formar man sitt erbjudande?

Med på plats finns även representanter från Science Park, Coompanion, Nyföretagarcentrum, Mullsjö utveckling och Habo Kommuns näringslivsavdelning. Samtliga erbjuder hjälp till dig som är ny företagare, och kommer under kvällen att berätta mer om hur de kan bidra till din utveckling.

Hela eventet är kostnadsfritt.

Plats: Mullsjö hotell, Sjövägen 90, 565 32 Mullsjö

Välkommen!

Boka plats

Ungt Företagande

Är du en ung entreprenör?

Kanske har du drivit UF under gymnasietiden och känner att du vill ta dina affärsidéer vidare efter studenten.

Hos oss får du individuell rådgivning, vi erbjuder workshops och chans till ett kostnadsfritt mentorskap som löper under ett år tid!

Varmt välkommen!

Boka tid

Våra samarbetspartners 2021

Våra fantastiska samarbetspartners som gör det möjligt för oss att hjälpa till i uppstarten av nya företag i Jönköping-Habo-Mullsjö!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Rådgivare NyföretagarCentrum Jönköping

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners