Hem

Årets Mentor 2020

Kicki Ejmefors blev Årets Mentor!

Varje år utser NyföretagarCentrum Jönköping Årets Mentor. Mentorprogrammet stöttar nya företagare i uppstarten av deras verksamheter. Med en mentor ökar chansen till ökad lönsamhet, personlig utveckling och ett långsiktigt företagande.

I år gick priset till Kicki (Christina) Ejmefors. Kicki har varit en uppskattad mentor under många år hos NyföretagarCentrum. Priset delades ut av Svensk Näringslivs regionchef Anna Gillek under torsdagseftermiddagen.

Årets Nyföretagare 2020

Christian Friis och Wettersol utsågs till Årets Nyföretagare

Den 16 oktober utsåg vi Årets Nyföretagare 2020!
I samband med Jönköpings Kommun Näringslivsavdelnings sändning av Morgonsoffan, fick en överraskad Christian Friis, Wettersol ta emot det fina priset.
Vi säger ett stort grattis till Christian, Magnus och Jonas och är övertygade om att Wettersol kommer att vara en riktig solskenshistoria även i framtiden!

Nu kör vi!

Vi har som alla andra arrangörer fått ställa in vår mässa Eget Företag i november på Stockholmsmässan pga Covid-19. Under sommaren har vi undersökt möjligheterna att ställa om och arrangera en mässa online. Vi har tittat på flera alternativ.

Mässan är uppbyggd på samma sätt som en fysisk mässa. Med en arena och entré, entréhall, besöksregistrering, utställningshallar, montrar med utrustning, seminarie- och mötesrum.

Läs mer

Vi erbjuder digital rådgivning på kvällstid!

Nu kan du boka kostnadsfri rådgivning även på kvällstid!

Perfekt för dig som drömmer om att starta eget, men har svårt att komma ifrån under dagtid. Hos oss får du kvalificerad, objektiv och konfidentiell rådgivning i uppstarten av ditt företagande – helt kostnadsfritt!

Boka tid

Ungt Företagande

Är du en ung entreprenör?

Kanske har du drivit UF under gymnasietiden och känner att du vill ta dina affärsidéer vidare efter studenten.

Hos oss får du individuell rådgivning, vi erbjuder workshops och chans till ett kostnadsfritt mentorskap som löper under ett år tid!

Varmt välkommen!

Boka tid

Våra samarbetspartners 2020

Våra fantastiska samarbetspartners som gör det möjligt för oss att hjälpa till i uppstarten av nya företag i Jönköping-Habo-Mullsjö!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners