Hem

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Vi har tyvärr begränsat antal rådgivningstillfällen varje vecka, så först till kvarn…

För närvarande går det inte att boka direkt via nätet. Kontakta oss istället, så hittar vi en tid tillsammans.

OBS: Klicka och fyll i uppgifterna. HÄR ser du lediga tider!

Boka med kod >>

 

Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen.

På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan,

Vårt grundläggande verktyg i enskilda rådgivningar är affärsplanen. Här finns en interaktiv affärsplan — kostnadsfri förstås.

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

– Information eller utbildning i grupp, för Dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Du ser på listan över vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

– Introduktionsmöte, enskild rådgivning för Dig som har en affärsidé och jobbar med en affärsplan. Detta är individuell rådgivning och tar 1-2 timmar. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Välj den plats som passar dej bäst!

– Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

 

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Du kan skicka ett mail till oss och föreslå egna tider som skulle passa!
Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2016-09-26

Våra samarbetspartners